Kultúra

Vytrvalostný pretek pre najmenších: V Topoľčiankach sa predvedú sparťanské deti

Jeden deň po Dni detí sa v Topoľčiankach uskutoční nultý ročník akcie Sparťanské deti. Pôjde o vytrvalostný pretek, na ktorom sa drobci poriadne vybláznia.

Ilustračný obrázok k článku Vytrvalostný pretek pre najmenších: V Topoľčiankach sa predvedú sparťanské deti
Zdroj: TASR

Malí športovci z nášho okolia sa môžu tešiť. V sobotu 2. júna 2018 sa v parku v Topoľčiankach uskutoční nultý ročník vytrvalostného preteku Sparťanské deti v Topoľčiankach.

„Na dráhe budú pripravené nenáročné prekážky ako preliezanie balíkov slamy, podliezanie lana, zdolanie labyrintu z pneumatík, balans, vodná prekážka ai. Každý súťažiaci v cieli dostane spomienkové tričko z preteku a medailu. Pitný režim pre súťažiacich je zabezpečený“ informuje Asociácia subjektov cestovného ruchu Topoľčianky, ktorá akciu organizuje.

Začiatok akcie je na pláne o desiatej hodine doobeda. Registrácia účastníkov začína o hodinu skôr. Toto športové podujatie je určené pre deti od 4 do 15 rokov.

Okrem samotného preteku budú pripravené i ďalšie detské atrakcie. Okrem toho bude prebiehať európska akcia Víkend otvorených parkov, do ktorej sa zapojil aj topoľčiansky park. Ten v tento deň o 10.30 do 13.30 organizuje štyri prehliadky parku so sprievodcom alebo aj samostatne.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM