Správy

Vodiči, pozor: Počas sviatkov budú dopravné obmedzenia pred cintorínom

Počas blížiacich sa sviatkov sa treba pripraviť na dopravné obmedzenia. Na vozovke a parkoviskách mestského cintorína budú platiť obmedzenia.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pozor: Počas sviatkov budú dopravné obmedzenia pred cintorínom
Zdroj: Dnes24.sk

Pokiaľ sa chystáte počas blížiacich sviatkov navštíviť zlatomoravecký cintorín, rátajte s dopravnými obmedzeniami. Mesto Zlaté Moravce uverejnilo oznam, ktorý sa týka vodičov i všetkým návštevníkom mestského cintorína. Informuje v ňom o plánovanej cestnej uzávierke.

„V dňoch od 02.11.2017 do 04.11.2017 budú prebiehať stavebné práce na oprave povrchu vozovky cesty III/1626, ul. SNP v Zlatých Moravciach v úseku od km 0,000 po km 0,839, ktorá je v správe Nitrianskeho samosprávneho kraja,“ informuje radnica.

Ako ďalej uviedla, počas týchto prác dôjde k čiastočnej uzávierke tejto cesty a cestná premávka na nej, ako aj na okolitých parkoviskách bude obmedzená. „Premávka bude riadená dočasným dopravným značením,“ dodáva mesto.

Rovnako netreba zabúdať na otváracie hodiny cintorínov v Zlatých Moravciach, ktoré sú počas sviatkov upravené. Mestský cintorín bude od 28. októbra do 3. novembra otvorený v čase od 07:00 do 21:00 hodiny. Ako sú na tom cintoríny mestských častí si môžete pozrieť TU.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM