Kultúra

Víkendová ponuka zábavy: Výber zaujímavých podujatí v meste a okolí

Čo podniknúť cez víkend? To je otázka, na ktorú s najväčšou pravdepodobnosťou nájdete odpoveď v našom šikovnom prehľade.

Ilustračný obrázok k článku Víkendová ponuka zábavy: Výber zaujímavých podujatí v meste a okolí
Zdroj: TASR

Kino Tekov

6. a 7. október, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – Veno, Websterovci, Zrodila sa hviezda.

Hop Čup na doline!

6. október o 15:00 hod, Dom kultúry, Jedľové Kostoľany

Zaujímavé kultúrne podujatie, ktoré sa koná pri príležitosti 5. výročia Fsk Briežok. Vystúpia viaceré folklórne zoskupenia, pripravené sú i prehliadky historických predmetov z obci a fotografií i prezentácia starých krojov.

Ukončenie moto-sezóny na Zlatomoravecku

6. október, Motoklub Zubry, Zlaté Moravce

Zlatomoravecký motorkársky klub – Motoklub Zubry pripravuje aj tento rok ukončenie moto-sezóny na Zlatomoravecku. Klub už zverejnil termín tejto udalosti, ktorá je už tradične spojená s hromadnou jazdou motorkárov po cestách nášho regiónu.Ukončenie sezóny 2018 sa uskutoční v sobotu 6. októbra. Ako uviedol klub, zraz sa uskutoční v čase od 14:30 hodiny v motoklube.

Šarkaniáda

7. október od 15.00 hod, Skýcov

Jeseň je tu a s ňou aj príroda sprevádzaná pestrými farbami. Skutočne originálnym spôsobom ako stráviť príjemné chvíle s celou rodinou je práve púšťanie šarkanov, ktoré sa naskytne len v období jesene. Okrem zeme s popadaným lístím teda bude hrať farbami i obloha nad dedinkou Skýcov. Chystá sa tam totiž hromadné púšťanie šarkanov. Konať sa bude v nedeľu dňa 7. októbra 2018 od 15.00 hod. pri vykrývači za firmou Dali (bývalý Kovoplast).

Objavujeme talenty

7. októbra o 16:00 hodine, MSKŠ Zlaté Moravce

Druhý ročník zlatomoraveckej talentovej súťaži. Vystúpia tu deti z materských škôl, základných škôl i základnej umeleckej školy. Vstup je pre všetkých voľný.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM