Rôzne

VIDEO: Kapela Inside prichádza s novým videoklipom, nájdete sa v ňom?

Zlatomoravecké rockové zoskupenie Inside vydalo nový videloklip k titulnej piesni nového albumu Na vlnách. Klip ponúka aj zábery z krstu albumu. Ak ste sa ho teda zúčastnili, možno sa vo videu nájdete.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Kapela Inside prichádza s novým videoklipom, nájdete sa v ňom?
Zdroj: Katarína Orešanská

Nový videoklip k piesni Na vlnách bol kapelou oficiálne uvedený do života vo štvrtok večer, kedy bol zároveň aj uverejnený na internete. „Chceme sa všetkým poďakovať, ktorí sa podieľali na videoklipe a aj hojnou účasťou na našom krste, preto je pravdepodobné, že niektorí z vás sa možno uvidia vo videoklipe. Patrí vám obrovské ďakujeme!“ Uviedla kapela Inside.

Videoklip bol nahratý k titulnej piesni albumu, ktorý sa vo veľkom štýle krstil ešte v novembri minulého roka v Tesárskych Mlyňanoch. Krstným otcom albumu bola známa slovenská kapela Zoči voči. Tí priamo na koncerte aj zahrali. Autor textu skladby Na vlnách je Martin Vago, gitarista kapely.

Album Na vlnách vznikol na základe celoslovenskej súťaže, ktorú chalani suverénne vyhrali v máji minulého roka. Ich cenou bola práve možnosť natočiť svoj nový album. Ako sa vyjadrila kapela, tešiť sa už čoskoro môžeme aj na pripravovanú turné, o ktorm vás budeme včas informovať.

Nový videoklip k piesni Na vlnách od skupiny Inside
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM