Peter Klimant Rôzne

V Moravciach sa schyľuje k veľkému boju gurmánov: Súťažiť sa bude o pohár primátora mesta

Milovníci varenia, toto si nenechajte ujsť. V Zlatých Moravciach sa chystá prvý ročník zaujímavej kuchárskej súťaže, ktorú organizuje naše mesto. Konať sa bude už čoskoro.

Ilustračný obrázok k článku V Moravciach sa schyľuje k veľkému boju gurmánov: Súťažiť sa bude o pohár primátora mesta
Zdroj: TASR

Mesto Zlaté Moravce spoločne s Mestským strediskom kultúry a športu organizujú prvý ročník Súťaže vo varení kotlíkového gulášu o pohár primátora mesta.

Súťaž sa bude konať v sobotu 20. augusta na Mestskom štadióne v Zlatých Moravciach na Továrenskej ulici so začiatkom o 11:00 hodine. Akcia by mala byť ukončená o osemnástej hodine.

Ako uvádza mesto, do súťaže sa môžu zapojiť družstvá bez ohľadu na vek a miesto trvalého pobytu. Registrácia družstiev bude prebiehať od desiatej do jedenástej hodiny. Varenie gulášu bude zahájené o 11:00 hod.„MSKŠ zabezpečí pre súťažné družstvá stôl a dve lavice. Súťažné družstvá si na varenie gulášu zabezpečia mäso, potrebné náradie a suroviny na guláš podľa vlastného uváženia, vrátane palivového dreva,“ informuje mesto. Záujemcovia o súťaženie sa môžu hlásiť mailom na mskszlatemoravce@gmail.com.

Odborná porota a ceny budú zabezpečené mestom. Hodnotenie vareného gulášu bude podľa organizátorov prebiehať o šestnástej hodine. Tešiť sa môžeme aj na dávku kultúry. Po vyhodnotení bude pripravená voľná zábava s hudobnou skupinou Terminal a Apple Jackom. Moderátorom podujatia bude známy kuchár Viliam Habo.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM