Samospráva

Uchádzate sa o dotáciu z mesta? Do TOHTO termínu si musíte podať žiadosť

Mesto Zlaté Moravce pravidelne prideľuje finančné dotácie pre právnické a fyzické osoby – podnikateľov, ktorí pôsobia na území nášho mesta. Záujemcovia už môžu posielať svoje žiadosti.

Ilustračný obrázok k článku Uchádzate sa o dotáciu z mesta? Do TOHTO termínu si musíte podať žiadosť
Zdroj: Dnes24.sk

Zlatomoravecká samospráva pravidelne prideľuje nenávratné finančné dotácie pre právnické a fyzické osoby – podnikateľov, ktorí majú sídlo alebo trvalý pobyt na území Zlatých Moraviec, alebo ktorí pôsobia, vykonávajú činnosť na území mesta, alebo poskytujú služby Zlatomoravčanom, a to na podporu všeobecne prospešných alebo verejnoprospešných účelov.

Rovnako tak tomu bude i v roku 2019. Žiadosti o tieto dotácie sa však musia zasielať ešte v tomto roku. Občania či občianske združenia ich už môžu zasielať na mesto.

Termín na podanie žiadosti o dotáciu z rozpočtu Mesta Zlaté Moravce na verejnoprospešný účel na rok 2019 je do 31. októbra 2018,“ informuje radnica.

Všetky potrebné podrobnosti a potrebné dokumenty k nenávratným finančným dotáciám nájdete na oficiálnej internetovej stránke Mesta Zlaté Moravce na tomto odkaze.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM