Futbal

Tréner Benkovský po generálke: Verím, že noví hráči budú fungovať aj v rámci kolektívu

Futbalisti FC ViOn sa postavili na trávnik naposledy pred jarnou časťou súťaže. Ako zhodnotil posledný prípravný zápas tréner?

Ilustračný obrázok k článku Tréner Benkovský po generálke: Verím, že noví hráči budú fungovať aj v rámci kolektívu
Zdroj: FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble

Futbalisti FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble majú za sebou generálku na úvodné kolo jarnej časti Fortuna ligy. Na domácej umelej tráve privítali futbalistov FC Petržalka.

Tréner Benkovský nemal pre zdravotné problémy k dispozícii Čonku s Čögleya. Naopak, premiérovo sa ukázal útočník Jibril.

Po góloch Horáka v 34. minúte a Mondeka (45. minúta) zvíťazili ViOnisti 2:0. Ako zhodnotil zápas tréner?

„Sme spokojní s výsledkom i prvým polčasom, ktorý sme zvládli. Vytvorili sme si množstvo príležitostí. V druhom dejstve sme sa to snažili čo najdlhšie udržať. Ku koncu to znova nebolo úplne v poriadku. Musíme si to prebrať, doladiť, aby sme boli konštantní celých 90 minút. Negatívom sú nepremenené šance. Tento aspekt bude v ďalšej časti pre nás kľúčový. Vďaka nemu môžeme byť lepší. Čo sa týka prípravy, bola veľmi rýchla. Snažili sme sa nájsť typologicky nejakých hráčov, ktorí by zapadli do nášho spôsobu hry. Verím, že sa nám to podarilo a budú fungovať aj v rámci kolektívu,“ povedal tréner FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble Ľuboš Benkovský pre klubový web.

Prečítajte si tiež

ViOn Zlaté Moravce-Vráble – FC Petržalka 2:0 (2:0)

Góly: 34. Horák, 45. Mondek

ViOn: Kira (46. Lukáč) – Mondek (79. Rák), Tóth (72. Chren), Menich, Pintér – Sloboda, Neofytidis (72. Bednár) – Horák (79. Švec), Grozdanovski (72. Ďubek), Kyziridis (72. Kolesár) – Jibril (46. Haspra)

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie zaujímavé čítanie

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM