Správy

Termín mestského jarmoku je známy: Záujemcovia o predaj môžu zasielať prihlášky

Mesto zverejnilo termín konania Zlatomoraveckého jarmoku. Okrem toho sú známe už aj potrebné informácie pre záujemcov o predaj na tomto tradičnom podujatí nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Termín mestského jarmoku je známy: Záujemcovia o predaj môžu zasielať prihlášky
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Kultúrna udalosť roka Zlatých Moraviec sa nám už pomaly ale isto blíži. Tradičný Zlatomoravecký jarmok sa aj tento rok uskutoční v závere leta. Mesto už zverejnilo presné termíny.

Ako informovala radnica, Zlatomoravecký jarmok 2017 sa uskutoční  v dňoch 29.09.2017 (piatok od 9.00 hod. do 18.00 hod.) a 30.09.2017 (sobota od 8.00 hod. do 17.00 hod.) v centre mesta Zlaté Moravce, čo znamená ulice – Námestie Andreja Hlinku, Župná ul., Ul. Janka Kráľa, Migazziho ul. a Ul. Sama Chalúpku.

Vedenie mesta už stihlo zverejniť aj potrebné informácie pre všetkých, ktorí sa chcú jarmoku zúčastniť ako predajcovia. „Prihlášky na Zlatomoravecký jarmok 2017 spolu so všetkými prílohami v zmysle zákona je potrebné doručiť MsÚ Zlaté Moravce osobne, poštou alebo emailom do 31. júla 2017,“ informuje radnica s tým, že mesto akceptuje len úplné žiadosti so všetkými potrebnými dokumentami.

Potrebné dokumenty sa líšia od toho či ste podnikateľ, fyzická osoba bez oprávnenia na podnikanie, ktorá predáva výrobky z vlastnej pestovateľskej alebo chovateľskej činnosti, prípadne lesné plodiny, alebo či ste remeselník, ktorý predáva vlastné výrobky. Kompletný prehľad týchto dokumentov, prihlášky i vzory požadovaných tlačív si môžete nájsť na oficiálnom webe mesta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM