Správy

Technické služby bez vedenie neostali: Primátor poveril dočasného nástupcu

V nedeľu 10. januára 2021 zomrel Ján Korista, riaditeľ Technických služieb Zlatých Moraviec. Podnik však nemohol ostať bez vedenia. Primátor Dušan Husár preto poveril riadením Technických služieb Branislava Vargu.

Ilustračný obrázok k článku Technické služby bez vedenie neostali: Primátor poveril dočasného nástupcu
Zdroj: Mesto Zlaté Moravce

Po náhlej a nečakanej smrti riaditeľa Technických služieb Jána Koristu muselo vedenie mesta nájsť jeho dočasného nástupcu. Primátor Dušan Husár udelil od 11. januára 2021 poverenie Branislavovi Vargovi (41).

„Najnovšie poverenie na riadenie Technických služieb mu bolo udelené na dobu tri mesiace. Po tomto období mu môže byť primátorom mesta opätovne predĺžené," informuje mesto Zlaté Moravce.

„Stalo sa tak po nečakanom a o to smutnejšom úmrtí doterajšieho riaditeľa Jána Koristu, ktorému aj touto cestou chcem poďakovať za jeho prácu, ktorú odviedol pre mesto a občanov Zlatých Moraviec,“ vyjadril sa pre web mesta Varga, ktorého hlavným cieľom je zachovať chod Technických služieb v štandardnom režime aj počas aktuálnej situácie s koronavírusom.

V aktuálnom období technickým službám pribudla povinnosť so zimnou údržbou ciest a chodníkov. „Aj pri vysokom počte absencií našich zamestnancov spôsobených ochorením, sú tieto činnosti zabezpečené,“ ubezpečil Branislav Varga.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Viac informácií zo Zlatých Moraviec a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM