Správy

Staňte sa riaditeľom Technických služieb: Mesto vypísalo výberové konanie

Hľadáte poriadnu výzvu? Zapojte sa do najnovšieho výberového konania, ktoré vyhlásilo mesto Zlaté Moravce.

Ilustračný obrázok k článku Staňte sa riaditeľom Technických služieb: Mesto vypísalo výberové konanie
Zdroj: Mesto Zlaté Moravce

Radnica vyhlásila výberové konanie na pozíciu riaditeľ Technických služieb mesta Zlaté Moravce.

Víťazný uchádzač sa stane predstaviteľom vrcholového manažmentu a štatutárom podniku (riaditeľ), ktorý „riadi a zabezpečuje každodenný chod spoločnosti; realizáciu výkonov v oblasti čistoty a údržby mesta, starostlivosti o zeleň a komunálny odpad, opravy a údržbu dopravných prostriedkov a majetku mesta alebo podniku.“

Medzi pracovné činnosti riaditeľa patrí aj tvorba a realizácia stratégie rozvoja podniku. Riaditeľ je zodpovedný na obchodné výsledky a hospodárenie podniku. Vedie obchodné rokovania a uzatvára zmluvné vzťahy. Rovnako vedie a riadi zamestnancov podniku a zodpovedá za plnenie úloh mestského zastupiteľstva a primátora mesta vo vzťahu k podniku.

Medzi kvalifikačné predpoklady uchádzača patrí úplne stredoškolské vzdelanie s maturitou, minimálne 5 rokov praxe v riadiacej pozícii, prax v oblasti údržby, čistoty a starostlivosti o zeleň na úrovni samosprávy. Nevyhne sa ani manažovaniu v oblasti odpadového hospodárstva a medzi predpoklady patrí ja znalosť problematiky správy cintorínov a iné.

Samozrejmosťou je znalosť práce s PC a vodičské oprávnenie skupiny B.

Viac podrobností o odporných predpokladoch a požiadavkách nájdete na webe mesta po kliknutí SEM!

„V prípade záujmu o účasť vo výberovom konaní je nevyhnutné zaslať vyhlasovateľom požadované podklady na adresu: Mesto Zlaté Moravce, Mestský úrad, Ul. 1. mája 2,953 O I Zlaté Moravce. Na titulnú stranu obálky je potrebné uviesť: ,,Výberové konanie – riaditeľ TSmZM“. Prípadné otázky adresujte výhradne elektronicky na sekretariat@zlatemoravce.eu," informuje radnica v materiáloch k výberovému konaniu.

Uzávierka prihlášok na výberové konanie je 10 augusta do 15.00 hodiny. Predpokladaný nástup do funkcie je 1. októbra 2020.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM