Komunálne voľby

REAKCIA primátora Husára na suverénne víťazstvo: Nechcel som tomu veriť!

Volebné výsledky sú už známe. Zlaté Moravce povedie ďalšie štyri roky Dušan Husár. Ten sa po voľbách prvýkrát vyjadril verejne.

Ilustračný obrázok k článku REAKCIA primátora Husára na suverénne víťazstvo: Nechcel som tomu veriť!
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Primátorom Zlatých Moraviec zostáva aj na nasledujúce štyri roky 60-ročný Dušan Husár, ktorý kandidoval s podporou strán Smer-SD a SNS. Z celkového počtu 4360 odovzdaných platných hlasovacích lístkov získal 3268 hlasov. Husára tak vo funkcii potvrdilo 74,95 percenta hlasujúcich voličov. Takto vysokú podporu sa v minulosti nepodarilo získať žiadnemu inému kandidátovi v Zlatých Moravciach. K volebnému víťazstvu sa už Husár vyjadril. Opísal v ňom svoje prvotné pocity po spoznaní výsledkov.

„Tie pocity boli v prvom momente zmiešané. Nechcel som tomu veriť, že takýmto výsledkom som sa stal primátorom mesta Zlaté Moravce. Za to musím s veľkou pokorou poďakovať všetkým, ktorí boli voliť a obzvlášť tým občanom, ktorí dali hlas mne. K volebným výsledkom pristupujem s veľkým rešpektom. Tento veľký počet voličov bude, samozrejme, aj očakávať, aby sa ich hlasy prejavili do fungovania mesta, do jeho výstavby, vzhľadu a investícií, ktoré budeme realizovať,“ povedal.

Okrem toho sa vyjadril aj k volebnej kampani. „Zvolil som štandardnú volebnú kampaň. Nenapádal som, nevšímal som si svojich protikandidátov. Venoval som sa čisto len svojej kampani. Nechcem nejako bližšie komentovať priebeh volebnej kampane, pretože asi som zvolil dobrú taktiku, sústredil som sa na veci, ktoré sa nám podarilo urobiť a žiadnym spôsobom som sa k protikandidátom nevyjadroval a nehodnotil som ich kampaň,“ povedal Husár.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM