Kultúra

Prvý decembrový víkend v Moravciach a okolí: Na aké akcie sa môžeme tešiť?

December je tu a sním klope na dvere aj víkend! Pozrite si náš výber zaujímavých akcii z Moraviec a okolia na najbližšie voľné dni.

Ilustračný obrázok k článku Prvý decembrový víkend v Moravciach a okolí: Na aké akcie sa môžeme tešiť?
Zdroj: Dnes24.sk

Kino Tekov

2.–3. december, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – Paddington 2 a Nádych pre lásku.

Vianočné trhy v Topoľčiankach

2. december, zámok Topoľčianky

Chýba vám vianočná atmosféra? Už čoskoro ju budete môcť načerpať naplno. Po roku sa v dedinke Topoľčianky uskutočnia populárne Vianočné trhy. Konať sa budú na topoľčianskom zámku. Od 12:00 hod. sa pre Vás otvorí svet vianočných trhov až do večerných hodín. Tešiť sa môžete na tradičné vianočné dobroty, remeselné výrobky a program pre najmenších. O 17:00 hodine je pre detičky pripravené bábkové predstavenie Janko Hraško.

Machulinská dvadsiatka

2. december o 13:00 hodine, Machulince

V sobotu 2. decembra si pretekári zmerajú svoje sily v 20-kilometrovom preteku po ceste do Jedľových Kostolian a späť. Štartovať sa bude presne o 13:00 hodine v hlavných kategóriách, ktoré tvoria muži a ženy. Zaujímavý moment tohto športového dňa príde o 12:15 hodine. Ako uvádzajú organizátori preteku, v tomto čase sa uskutoční privítanie Mikuláša na konskom záprahu.

Ľadové korčuľovanie

2.–3. december, Zimný štadión, Zlaté Moravce

Zimný štadión Zlaté Moravce otvára aj tento víkend svoje brány. V sobotu je pre verejnosť prístupný od 12:00 do 14:00 hodiny. V nedeľu sa korčuľuje od 14:00 do 16:15 hodiny.

Advent v Zlatých Moravciach

3. december o 15:30 hodine, Námestie Andreja Hlinku

Mesto Zlaté Moravce si v spolupráci s Mestským strediskom kultúry a športu v Zlatých Moravciach pripravilo pre nás všetkých sériu kultúrnych podujatí pod názvom Adventné nedele. V nedeľu 3. decembra o 15:30 hodine vystúpi DFS Zlatňanka a FS Inovec.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM