Viktória Botošová Rôzne

Primátor ukázal vzácne darčeky od návštev: Nechýbajú fotky rodiny, či kresbičky najmenších!

Vzácne návštevy nie sú ničím neobvyklým ani v tak malom meste akým sú Nové Zámky. Aj keď je Otokar Klein na primátorskej stoličke ešte len necelý rok, zbierka predmetov v jeho kancelárii sa rozrástla.

Ilustračný obrázok k článku Primátor ukázal vzácne darčeky od návštev: Nechýbajú fotky rodiny, či kresbičky najmenších!
Foto: Viktória Botošová

O tom, že prvý muž nášho mesta funguje aj na sociálnej sieti a komunikuje s Novozámčanmi aj touto formou, sme vás informovali prednedávnom. Tentokrát sme nahliadli do kancelárie samotného primátora mesta Nové Zámky. Ako sám priznáva, vo svojej kancelárii trávi veľa času, prijímaním rôznych hostí i Novozámčanov. Tí tu po sebe aj niečo zanechávajú. Čo všetko sa tu teda nachádza? Pozrite sa s nami..

Európska, slovenská či novozámocká vlajka a erb nie sú ani zďaleka všetko. Okrem Zbierok zákona, štatútu mesta, rokovacieho poriadku a základných vecí, ktoré sú potrebné pri jeho každodennej práci sa tu nachádzajú aj osobnejšie kúsky. „Sú tu dary aj od predošlého primátora, ktoré mesto obdržalo. Samozrejme, že tu mám aj fotografie svojej rodiny,“ vysvetľuje Klein.

„Mám tu veľa darčekov a fotografií od detí, ktoré ma tu navštívili. Nachádzajú sa tu aj kresbičky, ktoré nám posielajú. Sú tu taktiež hádzanárske, či futbalové veci, ktoré doniesol prezident futbalového zväzu. Mám tu napríklad aj kladivko, ktorým sme poklepali základný kameň jednej spoločnosti, ktorá tu začal stavať a rozvíjať svoju firmu," hovorí.

„Všetko sú to také milé pozornosti a veci, ktoré nás tu sprevádzajú," do­dal.

Primátor ukázal vzácne darčeky od návštev. Pozrite, čo všetko sme tu našli
5
Galéria
Foto: Viktória Botošová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM