Peter Klimant Rôzne

Príde k nám osláviť svoje jubileum: Do Moraviec zavíta náš významný rodák

Matica slovenská spoločne s mestom pripravuje zaujímavú akciu. Chystá sa verejné stretnutie s našim významným rodákom, ktorý do Moraviec zavíta už čoskoro.

Ilustračný obrázok k článku Príde k nám osláviť svoje jubileum: Do Moraviec zavíta náš významný rodák
Zdroj: TASR

Do Zlatých Moraviec už čoskoro zavíta náš významný rodák a čestný občan nášho mesta Jozef Leikert, ktorý v súčasnosti pôsobí v Bratislave ako spisovateľ. Do Moraviec príde pri príležitosti svojho životného jubilea. Tento mesiac oslavuje okrúhle šesťdesiate narodeniny. Verejné stretnutie s ním organizuje Miestny odbor Matice slovenskej v Zlatých Moravciach spoločne s Mestským strediskom kultúry a športu a Základnou umeleckou školou.

Stretnutie pod názvom „Nad Knihou života“ sa bude konať vo štvrtok o šestnástej hodine v priestoroch mestskej knižnici v Zlatých Moravciach.

Spisovateľ a pedagóg Jozef Leikert bol v minulosti predsedom najväčšieho spisovateľského zoskupenia na Slovensku. V súčasnosti je predsedom Klubu spisovateľov literatúry faktu na Slovensku a predsedom Kulturologickej spoločnosti. Pracoval i v Kancelárii prezidenta Slovenskej republiky, kde bol riaditeľom tlačového odboru a zároveň hovorcom prezidenta. Momentálne pôsobí ako dekan Fakulty masmédií Paneurópskej vysokej školy v Bratislave.

Na fotke: Jozef Leikert

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM