Kultúra

Predvianočné obdobie je už takmer na konci: Čo prinesie záver adventu v Moravciach?

Obdobie adventu sa blíži ku svojmu vrcholu. Už v závere tohto týždňa náš čaká posledná adventná nedeľa, počas ktorej sa môžeme tešiť na zaujímavý kultúrny program.

Ilustračný obrázok k článku Predvianočné obdobie je už takmer na konci: Čo prinesie záver adventu v Moravciach?
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Zlaté Moravce v spolupráci s MSKŠ si pre nás tento advent pripravilo sériu kultúrnych podujatí pod názvom Adventné nedele. Počas každej adventnej nedele sme tak mohli vždy na Námestí Andreja Hlinku zažiť zaujímavý kultúrny program.

V prvú adventnú nedeľu vystúpil detský folklórny súbor Zlatňanka a deti z MŠ Žitavské nábrežie, v nedeľu 4. decembra sa predstavila Základná umelecká škola Zlaté Moravce so svojim programom. Tretia adventná nedeľa bola v réžii viacerých základných škôl z nášho mesta.

Pred nami je už posledná adventná nedeľa, ktorá bude zároveň vyvrcholením celého predvianočného podujatia. Na zlatomoraveckom námestí o 15:00 hodine vystúpi náš známy spevácky zbor Carmina Vocum. Tešiť sa teda môžeme na krásny zážitok.

V prípade nepriaznivého počasia sa podľa organizátorov koncert presúva do priestorov divadelnej sály MSKŠ. Podobne ako aj pri prvých troch predvianočných nedeliach, aj súčasťou tej poslednej bude slávnostná zapaľovanie svieci na adventom venci mesta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM