Krimi

Polícia po ňom vyhlásila pátranie, on sa jej VYSMIEVAL na Facebooku: Už sedí v BASE!

Odsúdený muž na úteku sa zahrával s políciou. Na internete komentoval príspevok s informáciami o jeho pátraní. Nesmial sa však dlho.

Ilustračný obrázok k článku Polícia po ňom vyhlásila pátranie, on sa jej VYSMIEVAL na Facebooku: Už sedí v BASE!
10
Galéria

Na základe požiadavky okresného súdu bolo nedávno nitrianskou políciou zverejnené pátranie po 22-ročnom mužovi zo Zlatých Moraviec.

„Muž bol odsúdený za pokračovací zločin podvodu a bola požiadavka na jeho dodanie do výkonu trestu odňatia slobody,“ informuje polícia.

Výsmech na sociálnej sieti

Po zverejnení pátrania na Facebooku sa sám hľadaný mladík ozýval v komentároch pod príspevkom. Vysmieval sa polícii a hral sa s ňou ako mačka s myšou.

Pod pátraním tak hľadaný pridával komentáre ako: „Mama neotváraj polícii, pretože sú to policajti. Schovávam sa v skrini doma. Neotváraj!“, „Kedy sa vidíme na Štefánskej??? ZM polícia ani nevie, kde som.,“ alebo „A čo teraz? Nech nezabudnú napísať, že to je fotka z lyžiarskeho strediska Makov. Oj, to bola lyžovačka. Pošlem videjká v prípade potreby.“

Prečítajte si tiež

Tri roky za mrežami

„Po zverejnení pátrania na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj sa ozýval sám hľadaný muž, vysmieval sa polícii a vyslovene sa s nami zahrával. Pár dní potom sa podarilo zlatomoraveckým policajtom zadržať hľadaného, títo sa prípadu intenzívne venovali aj v čase osobného voľna. Muž bol následne umiestnený v nitrianskom ústave na výkon trestu odňatia slobody,“ dodáva polícia.

Muž sa tak už dosmial. „Odsúdený si tak môže od včera strihať trojročný meter,“ píšu policajti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Hľadaný muž sa vysmieval polícii
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM