Veronika Kalinová Kultúra

Najväčší festival v Moravciach už cez víkend: Čo všetko vás čaká na žúrke tohto leta?

Najväčší zlatomoravský festival je za rohom. Občania sa môžu tešiť na 3. ročník multižánrového festivalu s názvom Mega Dance Open Air Festival 2013 už tento piatok a sobotu na Mestskom futbalovom štadióne.

Ilustračný obrázok k článku Najväčší festival v Moravciach už cez víkend: Čo všetko vás čaká na žúrke tohto leta?
Zdroj: Webnoviny.sk

Dva dni plné hudby rôznych štýlov, tanca, ale aj súťaže vo varení gulášu či futbalový turnaj – toto všetko je pre Zlatomoravčanov pripravené už o pár dní. 3. ročník festivalu sa organizuje pod záštitou mesta Zlaté Moravce pri príležitosti 900 osláv prvej písomnej zmienky mesta. Vystúpi viac ako 80 účinkujúcich, väčšina z nich z okresu, okrem iného vystúpi aj Robo Kazík a mnoho iných umelcov a hudobníkov, ako napríklad Spirit, Absolut či P.A.S. Občania si v mimoriadne bohatej ponuke môžu nájsť svoj obľúbený hudobný štýl či interpreta.

Okrem hudby aj futbal, zumba a varenie gulášu

Zlatomoravčania, ktorí si trúfajú, sa môžu zapojiť do súťaže vo varení najlepšieho gulášu. Varenie sa začne o 16:00 hod. Porota bude anonymná, ale svojho víťaza môžu určiť aj návštevníci. Okrem gulášu sa odohrá aj turnaj amatérskych futbalových tímov, ktorí si zahrajú o pohár primátora mesta. Dámy si môžu zatancovať zumbu alebo si zacvičiť crossfit, a užiť si tak kolektívnu tanečnú zábavu.

Zábavu vygraduje i penová párty

Festival prebehne na dvoch stageoch. Začiatok je v piatok 2. augusta o 22:00 hod., najmä v hip-hopovom duchu a v znamení drum and bass. V sobotu štartuje o 15:00 hod. športovo-zábavné popoludnie a nočná párty sa začína o 20:00 hod. Na hlavnom pódiu bude živá hudba a v párty stane penová párty. Pripravené budú plne vybavené bary, výčap, grilované špeciality a omnoho viac.

Organizátorom festivalu je Mesto Zlaté Moravce, Projekt Mega Dance, Mega Dance TV, Spirit. Vstupné na jeden deň 3 eurá, na dva dni 5 eur. Program v sobotu je do 20:00 hod. zadarmo.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM