Veronika Kalinová Samospráva

Na ministerstve sa stretnú všetky zainteresované strany: Veľké rokovanie o podniku na spracovanie plastov!

Na Ministerstve životného prostredia prebehne ďalšie rokovanie ohľadom investičného zámeru na spracovávanie plastov v našom meste. Podľa slov hovorkyne mesta sa dozvieme, aký ďalší postup určí ministerstvo.

Ilustračný obrázok k článku Na ministerstve sa stretnú všetky zainteresované strany: Veľké rokovanie o podniku na spracovanie plastov!
Foto: Adriana Blahová / Zdroj: Dnes24.sk

Zajtra 18. februára sa na Ministerstve životného prostredia bude rokovať o investičnom zámere Energetické zhodnocovanie plastov Zlaté Moravce, ako o tom informovala Mária Vozárová, hovorkyňa mesta Zlaté Moravce.

Prizvaní na rokovanie

Na rokovaní sa stretnú všetky zainteresované strany v tejto veci. „Na prerokovanie rozsahu hodnotenia navrhovanej činnosti sú pozvaní investor, spracovateľ zámeru, mesto Zlaté Moravce, Okresný úrad – odbor starostlivosti o životné prostredie, Regionálny úrad verejného zdravotníctva, Ministerstvo životného prostredia – odbor odpadové hospodárstvo, ako aj odbor ochrany ovzdušia,“ povedala Mária Vozárová.

Aký bude ďalší postup?

Rokovanie so všetkými kompetentnými by malo vniesť viac svetla do ďalšieho pokračovania v tejto veci. „Po zajtrajšom rokovaní budeme vedieť viac, predovšetkým to, aký ďalší postup určí Ministerstvo vzhľadom aj na doručené stanoviská k zámeru zo strany mesta a verejnosti,“ dodala na záver hovorkyňa. O priebehu rokovania budeme informovať.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM