Adriana Blahová Rôzne

Na Katarínu budú diskotéky nabité: Už viete, kam vyrazíte?

Podniky v meste budú tento víkend praskať vo švíkoch. Katarínu oslavuje totiž mnoho Sloveniek. Okrem toho, je to posledný víkend pred začatím adventného obdobia, počas ktorého si niektorí veriaci odrieknu nielen mäso, ale aj zábavu.

Ilustračný obrázok k článku Na Katarínu budú diskotéky nabité: Už viete, kam vyrazíte?

Tradíciu adventu dodržiavajú nielen kresťania, ale široké masy. Cirkev vyslovene nezakazuje svadby či bujaré zábavy, niektorí veriaci sa však rozhodnú sami obetovať to, čo majú radi. Pre jedných to môže byť práve divoká zábava, pre druhých sladkosti či iné potešenia.

Ak patríte k tým, ktorí si diskotéky na čas odpustia a chcú si naposledy poriadne vyhodiť z kopýtka alebo sa chcete len tak vyjašiť po náročnom týždni, prípadne oslavujete Katarína, prinášame vám prehľad akcií a party na tento víkend.

Piatok (23.11.)

Club 107: Podnik na Robotníckej ulici ponúkne najlepšie disko skladby na Katarínskej party. Kataríny si môžu vybrať akýkoľvek drink na účet podniku. Vstup zadarmo.

Oregon pub: Party v tomto pube začína o 20:00 a ponesie sa v duchu mrazeného Jägermeistra a krásnych hostesiek, ktoré budú rozdávať darčeky. Vstup je 1€.

Ponorka:Disco Bar: WiTHOUT_HELP – NEW LOCATION BEAT TEST je drum&bassová party, kde zahrajú DJ-i Geerca, Funky a Napalm Kompania. Vstup je 2€.

Sobota (24.11.)

Pizzeria Luno: V pomerne novej reštaurácii si v sobotu vychutnáte koncert zlatomoravskej kapely P.A.S., ktorá je okrem iného aj autorkou futbalovej hymny ViOn-u.

Žaba Topoľčianky: V „zelenom“ podniku si na svoje prídu fanúšikovia metalu. Vystúpia kapely ako CELLS, EZKATOR, MORTUARY a APOTASy. Koncert začína 19:30 a vstup je 2€.

Oregon pub: Komu nebude stačiť v piatok, môže prísť do Oregonu na afterparty, kde sa o zábavu postará DJ RADY. Vstup je zadarmo.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM