Správy

Medvede aj príbeh z prvej línie: TOP 5 článkov roku 2021, ktoré vás zaujali najviac

Za sebou máme ďalší rok a tak nastal čas bilancovať. Na ktoré správy naši čitatelia klikali najčastejšie?

Ilustračný obrázok k článku Medvede aj príbeh z prvej línie: TOP 5 článkov roku 2021, ktoré vás zaujali najviac
Zdroj: Dnes24.sk

Rok 2021 je minulosťou. Pozreli sme sa preto, aké články vás zaujali na našom webe najviac.

Uplynulý rok vo veľkej miere poznačila pandémia. Niet sa preto čomu čudovať, že aj články týkajúce sa opatrení, testovania a pandemických tém ovplyvnili aj náš rebríček TOP 5 článkov, na ktoré ste klikali najčastejšie.

Z nášho prehľadu sme sa rozhodli vynechať krimi správy. V tomto prípade vás však najviac zaujala informácia o požiari strechy domu v Žitavanoch.

1. Veľké testovanie

Úvod roku 2021 sa niesol v znamení antigénového testovania. To sa nevyhlo ani Zlatým Moravciam. V pondelok 18. januára zasadal krízový štáb mesta Zlaté Moravce. Testovalo sa napokon v sobotu 23. januára a v nedeľu 24. januára.

2. Opatrenia v kraji

Pri pandémii ešte ostaneme. Na jeseň sa Slovensko riadilo Covid semaforom, ktorý ovplyvňoval opatrenia v jednotlivých okresoch. Od pondelka 1. novembra sa Zlaté Moravce zaradili po bok bordových okresov a vás zaujímalo, aké opatrenia vtedy vstúpili do platnosti.

3. Medveď na skok od Moraviec

Rok 2021 nebol iba o pandémii. Počas letných mesiacov viaceré neďaleké obce hlásili výskyt medveďa. V polovici júna spozorovali našu najväčšiu šelmu aj v okolí obce Obyce a vy ste „katapultovali“ náš článok na tretie miesto v čítanosti. „V lokalite Končiar bola videná medvedica s 2 mladými," informovala vtedy obec Obyce na svojom webe.

4. Najobľúbenejší primátor

Koncom októbra sme sa rozhodli osloviť obyvateľov mesta. Hľadali sme najobľúbenejšieho primátora v histórii Zlatých Moraviec. V našom meste ich doposiaľ pracovalo päť. Naše hlasovanie ovládol Dušan Husár, ktorý získal 41.5% vašich hlasov. Ako dopadli ostatní?

5. Študent sa pridal k prvej línii

Nakoľko rok 2021 sa niesol v znamení pandémie, TOP 5 najčítanejších správ na našom webe ukončí ďalší „covidový“ príbeh. Počas januára sa do plošného testovania zapojili aj študenti Strednej zdravotníckej školy v Nitre. Medzi nimi bol aj Patrik Arpáš zo Zlatých Moraviec. Na mobilných odberových miestach pracoval 5 dní v týždni. V čase nášho rozhovoru mal za sebou viac ako 15-tisíc sterov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM