Správy

Krízový štáb mesta zasadal: Seniori sa dočkajú pomoci, nakúpia sa rúška pre občanov

Krízový štáb mesta Zlaté Moravce má za sebou ďalšie rokovanie. Čo všetko odsúhlasili?

Ilustračný obrázok k článku Krízový štáb mesta zasadal: Seniori sa dočkajú pomoci, nakúpia sa rúška pre občanov
Zdroj: TASR

Zasadnutie Krízového štábu v meste Zlaté Moravce sa uskutočnilo v utorok o 8:00 hodine ráno. Štáb prejednal viacero bodov.

Stretnutia sa zúčastnila aj Jana Bošiaková, vedúca Zariadenia opatrovateľskej služby v Zlatých Moravciach, ktorá informovala o prijatých opatreniach v Dome opatrovateľskej služby. „Všetci obyvatelia DOS a ZOS boli poučení ako sa majú správať v súčasnej krízovej situácii, pričom im je zabezpečená nepretržitá 24-hodinová starostlivosť,“ informuje mesto.

Krízový štáb mesta zároveň rozhodol o zverejnení informácie na web stránku mesta ako aj o zaslaní oznamu formou SMS, aby seniori v núdzi v prípade potreby nákupu potravín, liekov a donášky obedov kontaktovali Janu Bošiakovú. Urobiť tak majú na čísle 0905 848 025.

Dôležitým bodom rokovania bolo aj rozhodnutie o objednávke ďalších ochranných rúšok pre obyvateľov mesta Zlaté Moravce a ich následnú distribúciu.

Okrem týchto opatrení sa rozhodlo, že Mestská polícia skontroluje všetky verejne prístupné ihriská a v prípade potreby zabezpečí zákaz vstupu opätovným opáskovaním.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM