Rôzne

Kopec ľudí a skvelá nálada: Inside si zahrala na jednom z najväčších festivalov

Zlatomoravecká kapela Inside sa postavila na pódium jedného z najväčších slovenských festivalov. Gitarista Martin Vago nám prezradil dojmy z ich prelomového koncertu.

Ilustračný obrázok k článku Kopec ľudí a skvelá nálada: Inside si zahrala na jednom z najväčších festivalov
Zdroj: Inside

Zlatomoravecká rocková skupina Inside sa môže pochváliť ďalším nemalým úspechom. Chalani si počas víkendu zahrali na jednom z najväčších slovenských festivalov TopFest, ktorý sa konal na letisku v Piešťanoch.

Na festivale vystúpili viaceré hudobné zoskupenia svetového formátu ako Bastille, Skindred, Kabát či český slávik Karel Gott. Ako pre nás prezradil gitarista kapely Inside Martin Vago, hrať na festivale medzi takýmito zvučnými menami bolo pre nich cťou.

„Už prvotný pocit, že si zahráme na TopFeste nás veľmi nadchol, potešil a zároveň v nás vytvoril zápal, ktorý nás ženie makať ešte viac, pretože s veľkými koncertami prichádza aj veľká zodpovednosť dať ľudom to čo všade nedostanú, a to pocit uvoľnenia, radosti a poriadnu rockovú show,“ povedal Martin Vago, podľa ktorého si ich vystúpenie prišli pozrieť stovky ľudí.

Hralo sa nám fantasticky. Ľudia boli úžasní. Vracali nám energiu tým, že krásne spolupracovali a spolu sa nám podarilo vytvoriť užasnú atmosféru,“ dodal Vago.

V Zlatých Moravciach budeme môcť najbližšie vidieť hrať skupinu Inside už čoskoro. Chalani vystúpia v sobotu 8. júla na Rockovom festivale v Zlatých Moravciach, kde okrem nich budeme môcť vidieť aj skupiny Old Rockers a AC/DC Revival.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM