Správy

JEDINEČNÝ festival v Skýcove: Deň s Mufuzou ponúka bohatý PROGRAM

Máte chuť na poriadnu dávku športu, zábavy a kultúry? Prinesie vám ju jedinečný festival v nádhernom prostredí Bonanza ranču, na ktorý lákajú herci, športovci, hudobníci a ďalšie známe osobnosti.

Ilustračný obrázok k článku JEDINEČNÝ festival v Skýcove: Deň s Mufuzou ponúka bohatý PROGRAM
30
Galéria
Zdroj: MUFUZA

Bonanza ranč v obci Skýcov na skok od Zlatých Moraviec bude v sobotu 19. augusta patriť lákavému podujatiu, počas ktorého si na svoje prídu všetky vekové kategórie návštevníkov. Blíži sa jedinečný festival Deň s Mufuzou. Tešiť sa môžete na jedinečnú šou, ktorá nemá na Slovensku a v okolí obdobu.

MUFUZA je skratka Mužstva futbalových zázrakov. Tvoria ho známi herci, speváci, športovci a moderátori. Diváci tak v obci Skýcov uvidia množstvo známych tvárí, ktoré si pre nich pripravili niekoľkohodinový program plný športu, hudby a zábavy.

Prečítajte si tiež

Šport aj kultúra

Všetko odštartuje o 13.00 hodine programom pre deti, v ktorom sa o zábavu postará Šašo BIMBO, Kúzelník IVAN, Divadielko Ty si iná ako ja.

O dve hodiny neskôr (15.00) sa môžu tešiť športoví priaznivci, pre ktorých bude pripravená futbalová show SKÝCOV– MUFUZA. Moderátorom bude Stano Gális.

Núdza nebude ani o dávku kultúry. O 16.00 vystúpia Páni bratia a ich (nielen) folklórna show (Peter Niňaj & Róbert Puškár) a o 16:30  nás zabaví koncert speváka Samuel Tomeček Band, o hodinku neskôr (17.30) príde na rad koncert country legendy Allan Mikušek Band.

O muzikálové a svetové melódie (18.30) sa postarajú sólisti opery SND Adriana Kohútková, Ján Babjak, Ján Galla a muzikáloví speváci Peter Makranský a Monika Drgáňová.

Skvelá zábava pod holým nebom

O salvy smiechu nebude od 19.15 hodiny núdza počas programu Ftipák (Ľuboš Malinák, Majo Labuda, Pavol Topoľský, Rasťo Piško, Rasťo Sokol a Ivo Hlaváček).

O 20.00 sa môžeme tešiť na koncert rockovej speváčky Petry Kepeňovej, po nej bude pokračovať tanečný program pod vedením Stana Gálisa pod názvom Lets dance.

O výbornú atmosféru sa ďalej postará skupina Karpina a od 22.00 sa môžete tešiť na Oldies párty Mufuza a DJ-a Roba Majlinga. Vstupné je 8 eur, deti do 140 centimetrov majú vstup zdarma.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Deň s Mufuzou
30
Galéria
Zdroj: MUFUZA
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM