Kultúra

Dobrý skutok na plese: Finančný výťažok a vecné dary dostala rodina chorého chlapca

V Zlatých Moravciach sa uskutočnil ples, ktorý nebol len o zábave. Pomohol rodine, ktorá to potrebuje.

Ilustračný obrázok k článku Dobrý skutok na plese: Finančný výťažok a vecné dary dostala rodina chorého chlapca
Zdroj: zlatemoravce.info

Už 10. ročník maškarného plesu, na ktorom sa ľudia zabávali a zároveň pomáhali, sa konal dňa 2. februára 2019 v priestoroch SOŠ polytechnickej v Zlatých Moravciach. Hviezdny večer v štýle odovzdávania Oskarov otvorila bez nároku na honorár tanečná skupina Street Lup a do tanca hral Dj Matúš Turza.

Keďže šlo o jubilejný ročník, organizátori sa rozhodli, že zavedú novú tradíciu a maškarný ples bude odteraz benefičný. Ako uviedli, výťažok bude venovaný priamo niekomu z nášho regiónu, kto to potrebuje.

„Členovia organizačného tímu sa rozhodli venovať výťažok malému Maximkovi, ktorý má viac diagnóz a potrebuje neustálu opateru a starostlivosť. Rodičom chlapčeka osobne odovzdali vecné dary, ktoré si výhercovia tomboly neponechali, ale ich venovali rodinke. Za toto pekné gesto patrí vďaka manželom Horváthovým a manželom Tencerovým. Maximkovi bol odovzdaný aj krásny výťažok z plesu 814,83 EUR. Veľká vďaka patrí všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom pomohli a prispeli,“ za organizačný tím uviedla Žaneta Gutmanová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM