Kultúra

Čo budete robiť počas víkendu? Prehľad, ktorý vám hneď dodá inšpiráciu

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže náš špeciálny prehľad, ktorý je ako šitý pre Zlatomoravčanov.

Ilustračný obrázok k článku Čo budete robiť počas víkendu? Prehľad, ktorý vám hneď dodá inšpiráciu
Zdroj: Ivan Klbík

Kino Tekov

7. a 8. júl, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – Ant-man a Wasp a Jim GOmbička, Lukáš a lokomotíva Eva.

VIII. ročník súťaže vo varení gulášu

7. júl od 12:00 hodiny, KD Chyzerovce

Majstri vo varení gulášu sa v sobotu stretnú v Chyzerovciach, kde sa v areáli kultúrneho domu Chyzerovce uskutoční ďalší ročník tradičnej súťaži vo varení gulášu.

Festival dychovej hudby

8. júl od 13:30 hod. amfiteáter Hostie

Obec Hostie vás v sobotu pozýva na svoj každoročný festival dychových hudieb so začiatkom o 13.30 v miestnom prírodnom amfiteátri, kde vystúpi kopec zaujímavých hudobných zoskupení.

Dostihy

8. júl o 14:00 hod, Národný žrebčín Topoľčianky

Druhé konské dostihy v tomto roka sú na pláne v nedeľu 8. júla 2018. Džokejovia sa so svojimi koňmi postavia na trať prvého dostihu o 14:00 hodine. Na programe je celkovo osem dostihov s rôznymi dĺžkami trate. Pri najkratšom čaká džokejov 1 000 metrov. Pri najdlhšom so svojimi tátošmi prebehnú až 4 100 metrov. Okrem roviny sú na pláne i prekážkové dráhy – pretek s prútenými prekážkami a tzv. Steeplechase.

Kultúrne leto Topoľčianky

8. júl o 17:00, Nádvorie kaštieľa Topoľčianky

Obec Topoľčianky si aj tento rok pripravila pre ľudí z blízka i ďaleka veľkú dávku kultúry, ktorá sa bude uvoľňovať postupne, počas celého leta. V nedeľu nás čaká vystúpenie s hudobnou skupinou Spodorecha.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM