Katarína Jankeje Šport

Žochári nestačili na hokejovú „18“: O prehre rozhodol gól v predĺžení

Prvá liga mala v piatok na programe stretnutia 25. kola. Naši chlapci si zo zápasu s výberom Slovenska do 18 rokov odniesli trpkú prehru.

Ilustračný obrázok k článku Žochári nestačili na hokejovú „18“: O prehre rozhodol gól v predĺžení
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Topoľčany sa v rámci 25. kola prvej ligy predstavili v Liptovskom Mikuláši, kde si zmerali sily so slovenskou reprezentáciou do 18 rokov, ktorá sa v tabuľke nachádza na 11. mieste. Naši hokejisti vstúpili do stretnutia zle, mladé talenty vyhrávali na konci prvej tretiny už 2:0. V druhej 20-minútovke vpálil kontaktný gól za našich Bosák. Rozuzlenie nepriniesla ani záverečná časť hry, Hudec v 45. minúte dorovnal na 2:2, no „18“ gólovo odpovedala už pár minút. Šancu na výhru zabezpečil Guričan, keď v posledných sekundách riadneho hracieho času prekonal brankára súperov a dorovnal skóre na 3:3. Víťazstvo 4:3 v predĺžení pre mladých hokejistov zabezpečil presnou strelou Bondra.

Topoľčany si tak zo zápasu odniesli jeden bod, v hodnotení sa nachádzajú na 9. priečke. V stredu čaká na zverencov trénera Svätopluka Kosíka jeden z najnáročnejších zápasov, na domácom ľade privítajú Bardejov, ktorý na favorita tabuľky z Detvy stráca 4 body.

SR „18“ – HC TOPOĽČANY 4:3 (2:0, 0:1, 1:2, 1:0) po predĺžení

Góly: 9. Buček (Bondra, Valent), 18. Struška (Bodák), 51. Buček (Pataky, Valent), 61. Bondra Radovan (Valent) – 26. Bosák (Chlapovič, Záhorský), 45. Hudec, 60. Guričan

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM