Katarína Jankeje Rôzne

Začnite trénovať kondičku: Tanečný maratón na Duchonke sa blíži

Do kalendárov značte dátum 8. august. Práve v túto sobotu nás na Duchonke čaká tanečný ošiaľ, ktorý potrvá poriadne dlhých 6 hodín.

Ilustračný obrázok k článku Začnite trénovať kondičku: Tanečný maratón na Duchonke sa blíži
Foto: Slávka Kellová

Obľúbená súťaž Tanečný maratón – Hrádza 2015, ktorá preverí vaše tanečné schopnosti a kondičku, už po jedenásty raz vo svojej novodobej histórií prichádza na Duchonku. V sobotu 8. augusta odštartuje 6-hodinový tanečný maratón, na ktorom sa môžete zúčastniť aj vy. Stačí vám chuť, odvaha a dobrý zdravotný stav. Ako informujú organizátori, počas trvania súťaže sú pripravené viaceré krátke prestávky na oddych.

Tí najlepší, ktorých ohodnotí odborná porota, získajú finančnú odmenu a tradične rôzne hodnotné ceny. Zapojenie sa do súťaže je bezplatné, organizátori vyžadujú minimálny vek 15 rokov. Niekoľko hodinový maratón odštartuje o 13.00 hod. popoludní.

Tanečný maratón nie je u nás krátkodobou záležitosťou, súťaž na Duchonke odštartovala už v 90-tych rokoch. Za ten čas sa stala naozaj známou akciou najmä medzi mladými ľuďmi. Ako to vyzeralo na súťaži na prelome milénia si môžete pozrieť v našom článku: Zábery tanečného maratónu na Duchonke, ktoré vám vyčaria úsmev na tvári: Priznajte sa, spoznávate sa?

Čítaje aj:

Víkend plný divadla: Topoľčiansky hrad navštívi Perinbaba

Kedy to bude u nás žiť najviac? 3 veľké akcie, ktoré nás čakajú toto leto

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM