Katarína Jankeje Rôzne

Zábery tanečného maratónu na Duchonke, ktoré vám vyčaria úsmev na tvári: Priznajte sa, spoznávate sa?

Tanečné maratóny na Duchonke majú svoju bohatú históriu. Pripravili sme pre vás fotografie, ktoré zachytávajú tanečných nadšencov spred 15 rokov. Spoznávate seba, či blízkych?

Ilustračný obrázok k článku Zábery tanečného maratónu na Duchonke, ktoré vám vyčaria úsmev na tvári: Priznajte sa, spoznávate sa?
Zdroj: TASR

Tanečný maratón nie je u nás krátkodobou záležitosťou, súťaž na Duchonke odštartovala už v 90-tych rokoch. Za ten čas sa stala naozaj známou akciou najmä medzi mladými ľuďmi.

My vám prinášame unikátne spomienkové zábery z rokov 1999 a 2001, zachytávajúce 6. a 8. ročník osemhodinového maratónu. Na tanečnej ploche sa zúčastnili desiatky súťažiacich jednotlivcov, pričom ich výkony hodnotila odborná porota. Pozrite si s nami fotografie, ktoré mnohým vyčaria úsmev na tvári. Spoznávate seba, či blízkych?

Tradičný maratón tanca by mal pokračovať aj tento rok, ak si však chcete užiť letné počasie na Duchonke už tento víkend, zájdite na festival elektronickej hudby Trident oper air. Viac sa o ňom dočítate v našom článku: Festivalová sezóna štartuje: Na Duchonke sa stretnú milovníci drum and bassu

Čítajte aj:

Bojná sa vráti do hlbokej minulosti: Historický šerm či dobový boj o hradisko

Spoznajte nádejné talenty: Nástupište predstaví diela topoľčianskych maturantov!

Duchonka na prelome milénia
12
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM