Katarína Jankeje Rôzne

Veronika Danišová a Ivanna Bagová: Nespája ich len spevácky talent, ale i mesto Topoľčany!

Obe sú mladé, krásne a talentované. Síce pochádzajú z iných častí Slovenska, za ich úspechom stojí rozhodne aj táto topoľčianska škola.

Ilustračný obrázok k článku Veronika Danišová a Ivanna Bagová: Nespája ich len spevácky talent, ale i mesto Topoľčany!
Zdroj: YouTube.com

Hovorí vám niečo meno Ivanna Bagová, alebo Veronika Danišová? Stavíme sa, že áno. Vedeli ste však, že obe talentované speváčky spájajú práve Topoľčany a škola, ktorú navštevovali? Reč je o známom Súkromnom konzervatóriu Dezidera Kardoša.

Prvá spomínaná, Ivanna Bagová (22) preslávila konzervatórium ešte v roku 2012, kde absolútne zvalcovala súperov v známej hudobnej súťaži. Na konte má už svoj prvý album s názvom Oheň v duši, podľa posledných informácií chystá pre fanúšikov pokračovanie. Absolventka odboru Hudobno-dramatické umenie nie je len talentovaná speváčka, ale aj nadaná herečka.

Topoľčianska škola sa však môže pochváliť aj radom iných úspešných bývalých študentov. V súčasnosti snáď najviac rezonuje úspech skromnej Veroniky Danišovej (21). Mladá speváčka sa vďaka talentu a tvrdej drine na hodinách spevu prebojovala do finále speváckej súťaže.

Poznať ju však môžete aj zo živých vystúpení, keďže pochádza zo susedného Partizánskeho so svojou rodinou stihla odspievať a odohrať množstvo koncertov v našom regióne. Vidieť ste ju mohli napríklad aj na pódiu v spoločnosti Roba Opatovského v roku 2013 v rámci Vianočného koncertu v Topoľčanoch.

Môže vás zaujímať:

Topoľčany ožijú divadlom: Komédia s fantastickou Emíliou Vášáryovou už čoskoro v Spoločenskom do­me

Veronika Danišová a Ivanna Bagová
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM