Katarína Jankeje Rôzne

Tradície našich dedov: TAKTO bude primátor Topoľčian Peter Baláž tráviť sviatky a Silvestra!

Vianoce neobchádzajú ani radnicu v Topoľčanoch. My sme sa rozhodli osloviť primátora Baláža s otázkou, ako plánuje stráviť Vianoce a Silvester. Prečítajte si jeho odpoveď.

Ilustračný obrázok k článku Tradície našich dedov: TAKTO bude primátor Topoľčian Peter Baláž tráviť sviatky a Silvestra!
Zdroj: TASR

Najobľúbenejšie sviatky v roku sú pred dverami. Zrejme každý sa okrem vianočnej atmosféry teší aj na dni pohody a oddychu od bežných pracovných povinností. Oslovili sme preto primátora Petra Baláža s otázkou ako bude tráviť blížiace sa vianočné sviatky. Prezradil nám, že vianočné sviatky budú patriť jeho rodine. „Čo sa týka vianočných sviatkov, ctím si tradície našich dedov, ktorí vianočné sviatky brali ako sviatok rodiny. V tomto duchu budem tohtoročné sviatky tráviť aj ja. Užijem si svoju najbližšiu rodinu, ktorá trpí mojou pracovnou vyťaženosťou a verím, že aspoň počas tohto čarovného obdobia si nachvíľu oddýchnem a zabudnem na každodenné povinnosti," prezradil pre náš porál Peter Baláž.

A kde bude dlhoročný primátor nášho mesta oslavovať príchod Nového roka? Už tradične ho budete môcť stretnúť na letnom kúpalisku a na námestí v Topoľčanoch.

„Inak to už bude na Silvestra, ktorý trávim v širokej rodine obyvateľov mesta Topoľčany na námestí. Aj v tomto roku je pripravený silvestrovský program spolu s ohňostrojom, na ktorý všetkých Topoľčancov srdečne pozývam.“

Program osláv záveru roka bude naozaj pestrý, vystúpi talentovaná Veronika Danišová či topoľčianska kapela Ascalona, kompletné informácie nájdete v článku: Poznáme PROGRAM silvestrovských osláv v Topoľčanoch: Čo nás tento rok čaká?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM