Správy

Topoľčanci, čas sa kráti! Hlasujte za verejnoprospešné projekty

Hlasovanie za verejnoprospešné projekty sa končí o niekoľko dní. Nezmeškajte príležitosť.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčanci, čas sa kráti! Hlasujte za verejnoprospešné projekty
Zdroj: Mesto Topoľčany

Obyvatelia Topoľčian majú už iba niekoľko dní, aby zahlasovali za projekty, ktoré majú byť financované z participatívneho rozpočtu mesta. Ako informoval magistrát, hlasy v elektronickej ankete môžu odovzdať do konca októbra.

Čo je na výber?

Obyvatelia Topoľčian si môžu vyberať z viacerých verejnoprospešných projektov.

„Je medzi nimi skrášlenie verejného priestoru, skvalitnenie športovej infraštruktúry, vyznačenie pútnickej cesty či nový výbeh pre psov. Hlasujúci môžu podporiť aj projekt novej oddychovej zóny, výsadbu stromov na verejných miestach či obnovu kaplnky Sedembolestnej Panny Márie so studničkou na Kalvárii,“ informoval mestský úrad.

Prečítajte si tiež

Jedinečná možnosť

Záujemcovia môžu odovzdať svoj hlas aj zámeru na prenesenie sochy Sladovníka z plochy pred bývalým topoľčianskym pivovarom na významnejšie miesto, projektu inštalácie relaxačných plošín v mestskom parku alebo oploteniu detského ihriska na ulici J. Matušku.

„Verejnosť tak môže ovplyvniť efektívne využívanie finančných prostriedkov mesta. Je to jedinečná možnosť zrealizovať drobné úpravy a oživiť verejné priestranstvá či budovy, ktoré môžu znamenať veľa pre tých, ktorí v danej lokalite žijú,“ doplnil magistrát.

Hlasovať môžete TU!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM