Správy

Pracovná ponuka priamo v Topoľčanoch: Mesto hľadá vychovávateľa Centra voľného času

Hľadáte si novú prácu a nevadia vám výzvy? V Topoľčanoch ponúkajú zaujímavú pracovnú príležitosť.

Ilustračný obrázok k článku Pracovná ponuka priamo v Topoľčanoch: Mesto hľadá vychovávateľa Centra voľného času
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

„Mesto Topoľčany vyhlasuje pracovný pohovor na obsadenie jedného miesta pre výkon práce vo verejnom záujme – Vychovávateľ Centra voľného času,“ informuje mesto Topoľčany.

Ide o pracovný pomer na plný pracovný úväzok 37,5 hodín za týždeň na dobu určitú – 12 kalendárnych mesiacov. Následne je možnosť dojednania pracovného pomeru na dobu neurčitú.

Toto vás čaká

Medzi náplň práce úspešného uchádzača bude patriť výchovno-vzdelávacia činnosť v novozriadenom mestskom centre voľného času, realizácia aktivít a činností vyplývajúcich z výchovného programu a realizácia aktivít, činností a podujatí zameraných na záujmové vzdelávanie detí, žiakov a mládeže.

Pripraviť sa musí aj na koordináciu výchovno-vzdelávacej činnosti centra voľného času a zabezpečenie jeho prevádzky, zabezpečenie evidenčno-administratívnych a organizačných činností a zabezpečenie spolupráce centra voľného času so vzdelávacími, kultúrnymi, osvetovými, mládežníckymi a športovými inštitúciami v okrese Topoľčany.

Prečítajte si tiež

Komu je ponuka určená?

Požadované je minimálne stredoškolské vzdelanie a výhodou je prax v oblasti pedagogickej činnosti.

Predpokladaný začiatok pracovného pomeru je 1. september.

„Práca je vhodná najmä pre človeka so skúsenosťami s riadením centra voľného času, vychovávateľa centra voľného času, animátora voľného času, lektora, trénera, resp. zamestnanca so skúsenosťami v oblasti výchovno-vzdelávacej a osvetovej práce s deťmi a mládežou,“ píše sa v informáciách o výberovom konaní.

Žiadosť je potrebné doručiť do 23. augusta do 12.00 hodiny. Zoznam požadovaných dokladov a ďalšie informácie nájdete na webe mesta po kliknutí na TENTO odkaz.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM