Iné športy

Posila pred play-off: Topoľčany získali obrancu so zahraničnými skúsenosťami

HC Topoľčany pred blížiacim sa play-off vystužili svoje rady. Kto si bude obliekať topoľčiansky dres?

Ilustračný obrázok k článku Posila pred play-off: Topoľčany získali obrancu so zahraničnými skúsenosťami
Zdroj: HC Topoľčany , THOMAS BARTOS

Prestupové obdobie pre sezónu 2021/2022 je minulosťou. Pred jeho koncom sa podarilo uloviť zaujímavú posilu aj klubu z Topoľčian.

„Vedenie hokejového klubu HC Topoľčany sa dohodlo na zmluve do konca sezóny 2021/2022 s obrancom Eduardom Kaščakom. Prešovský odchovanec, ktorý za svoju kariéru pôsobil vo Švédskej, Nórskej, Poľskej a samozrejme Slovenskej lige," informuje HC Topoľčany.

V Tipos SHL sa premiérovo predstavil v uplynulej sezóne, kedy nastupoval za Humenné. Počas aktuálnej sezóny prestúpil do Brezna, z ktorého napokon smeroval do Topoľčian.

Prečítajte si tiež

K získaniu posily sa vyjadril aj tréner Topoľčian Ľubomír Hurtaj:

„O Eduarda Kaščaka sme mali záujem už v lete, nakoniec sa rozhodol pre Prešov. Som rád, že sa nám ho podarilo získať teraz pred play off. Pomôže nám svojou hrou aj skúsenosťami, keďže sme mali málo obrancov a väčšina chlapcov má plus mínus 20 rokov. Mali sme záujem ešte o útočníka, keďže nevieme, či Patrik Bečka ešte nastúpi túto sezónu a takisto aj Heňo Ručkay má zdravotné problémy. Trh je ale veľmi obmedzený tak dúfam, že čoskoro nastúpi aspoň Samo Capay, náš odchovanec, ktorý sa vrátil domov z juniorky Komety Brno a ktorý začal trénovať na ľade s mužstvom po zranení. Čas ukáže ako to nakoniec dopadne. Eduard vitaj medzi Žochármi."

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie zaujímavé čítanie

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM