Katarína Jankeje Rôzne

Opaľovanie v meste môže byť zážitok: Päť miest v Topoľčanoch a okolí, kde chytať bronz

Nevyužiť horúce letné dni na krásne opálenie sa by bol priam hriech. Topoľčanci majú pritom v meste a jeho okolí hneď niekoľko miest, kde môžu počas leta chytať bronz. Vybrali sme pre vás 5 tipov.

Ilustračný obrázok k článku Opaľovanie v meste môže byť zážitok: Päť miest v Topoľčanoch a okolí, kde chytať bronz
Zdroj: TASR

Tovarnícky park

Každému je isto veľmi dobre známy park kúsok od centra. Kopec zelene, jazierko, ale i detské ihrisko a množstvo lavičiek. Toto miesto jednoducho stojí za návštevu počas slnečných dní. Na letné leňošenie je to tam ako stvorené. Bronz môžete chytať pri jazierku, na lavičke, alebo na vašej deke.

Vodná nádrž Duchonka

Duchonka je síce trochu ďalej od mesta, no aj napriek tomu ponúka množstvo dôvodov prečo užívať slnečné lúče práve tam. Okrem schladenia sa vo vode, ktorá je vhodná na kúpanie, môžete zahasiť smäd v neďalekých stánkoch a reštauráciách. Ak stále váhate, či dať Duchonke šancu, prečítajte si náš článok: Stavte na osvieženie na čerstvom vzduchu: 5 dôvodov, prečo sa ísť kúpať na Duchonku

Margarétka

Zábavný park Margarétka je primárne určený na aktívny oddych, no ak máte deti a chcete ich mať pod dohľadom, Margarétka je ideálne miesto na opaľovanie. Deti sa môžu zabaviť na ihrisku, vy si zase môžete vychutnať slniečko na deke. V lete sa v zábavnom parku často prebiehajú rôzne akcie či koncerty či premietanie filmov, o zábavu budete mať teda postarané.

Vodná nádrž Malé Bedzany

Len kúsok od mesta, v obci Malé Bedzany nájdeme sympatickú malú vodnú nádrž. Tá sa využíva hlavne na rybolov, no v opaľovaní vám nik brániť nebude. Práve naopak. Môžete tu zažiť naozaj príjemný relax. Prostredie je pokojné, a ak ste k tomu milovník rybárčenia, určite si tu prídete na svoje.

Letné kúpalisko

Do našich tipov sme zaradili aj topoľčianske kúpalisko, v ktorom môžete nielen chytať bronz, ale sa aj schladiť v bazénoch, či užiť si aktívny relax. Takisto sa nemusíte obávať hladovania, stánkov ponúkajúcich jedlo a rozmanité nápoje je v priestoroch kúpaliska viacero.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM