Správy

Nezabudni na mňa v aute: Polícia rozbehla svoju kampaň aj v Topoľčanoch

Policajti po celom Slovensku počas letných mesiacov pripomínajú, aby sme nezabúdali na svoje deti a zvieratá v rozpálených autách.

Ilustračný obrázok k článku Nezabudni na mňa v aute: Polícia rozbehla svoju kampaň aj v Topoľčanoch
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky

Letné mesiace priniesli aj horúce počasie. Muži zákona preto každoročne apelujú na všetkých vodičov, aby nenechávali v aute deti a ani zvieratá.

„Počas celého leta pokračujeme v kampani „Nezabudni na mňa v aute“ a tentokrát sme navštívili okresné mesto Topoľčany,“ informuje polícia.

Vodiči si tak za stieračom svojho auta môžu nájsť letáčik.

Vďaka nemu sa polícia snaží vzbudiť pozornosť a hlavne upozorniť na riziká, ku ktorým môže dôjsť pri zabudnutí dieťaťa alebo zvieraťa v aute.

„Sú to bezbranné tvory, ktoré si samé nedokážu pomôcť a preto sa správajme voči nim zodpovedne,“ dodáva polícia na sociálnej sieti.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Foto: ilustračné

nezabudni na mňa v aute

TEPLÝCH DNÍ JE STÁLE VIAC A VIAC A PRETO APELUJEME NA VÁS, ABY STE NENECHÁVALI V AUTE DETI A ANI ZVIERATÁ Počas celého leta pokračujeme v kampani „Nezabudni na mňa v aute“ a tentokrát sme navštívili okresné mesto Topoľčany. Veľa z Vás si za stieračom svojho auta nájde letáčik, vďaka ktorému sa snažíme u občanov vzbudiť pozornosť a hlavne upozorniť na riziká, ku ktorým môže dôjsť pri zabudnutí dieťaťa alebo zvieraťa v aute. Sú to bezbranné tvory, ktoré si samé nedokážu pomôcť a preto sa správajme voči nim zodpovedne. V rámci kampane sme navštívili aj veterinárnu ambulanciu, kde pani doktorka ocenila iniciatívu polície a poskytla ďalšie odborné a užitočné rady.

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Wednesday, August 12, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM