Katarína Jankeje Kultúra

Modernizácia kina za vyše 100-tisíc eur sa vyplatila: Po lístkoch zdarma sa len tak zaprášilo!

Dlhé čakanie sa vyplatilo. Radosť mali nielen návštevníci, ale aj zamestnanci topoľčianskeho kina. Bezplatné lístky na prvé oficiálne premietanie sa minuli rýchlosťou svetla.

Ilustračný obrázok k článku Modernizácia kina za vyše 100-tisíc  eur sa vyplatila: Po lístkoch zdarma sa len tak zaprášilo!
Zdroj: Dnes24.sk

Letné mesiace patrili v topoľčianskom kine rozsiahlej rekonštrukcii javiska, sedadiel, či samotnej podlahy. Behom tohto obdobia sa z nášho kina stal moderný priestor ponúkajúci pohodlie a dlho žiadaný komfort. V nedeľu sa brány konečne otvorili, pre divákov boli premietania v ten deň úplne zdarma: „Lístky sa minuli veľmi rýchlo, behom 3 – 4 dní boli rozdané. Pôvodne sme mali na nedeľu pripravené dve premietania, jedno pre deti a jedno pred dospelých. Po takom záujme, sme sa rozhodli pridať ďalšie pre deti, takýto obrovský záujem nás nesmierne teší“ informovala nás Zuzana Daňovičová, referenta kina Spoločenský dom Topoľčany.

Návštevnosť kina a ohlasy divákov potvrdili vhodne využitú investíciu vyše 110-tisíc eur do potrebnej rekonštrukcie. “Pred ale aj po premietaní sme mali naozaj pozitívne ohlasy od ľudí, boli spokojní s priestorom pohodlím a kvalitou premietania. Už teraz je vidieť, že peniaze boli vhodné použité,“ pokračuje Daňovičová.

Ak stále váhate či nové kino poctiť svojou návštevou pozrite si fotografie zrekonštruovanej kinosály. Určite zmeníte názor.

Foto: Zuzana Daňovičová

Zmodernizované kino v Topoľčanoch
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM