Katarína Jankeje Rôzne Rôzne

Mesto chce odpredať majetok: Záujemcom ponúka byt a pozemok

Topoľčianska radnica ma v zámere predať ďalší majetok. Tentokrát ponúka pozemok, i garsónový byt.

Ilustračný obrázok k článku Mesto chce odpredať majetok: Záujemcom ponúka byt a pozemok
Foto: Ivan Bučko / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Topoľčany vyhlásilo dve verejné obchodné súťaže. Predmetom prvej je odpredaj pozemku v katastrálnom území Topoľčian v priemyselnej zóne „Práznovská cesta“ s rozlohou 26 936 metrov štvorcových. Minimálna suma bola odsúhlasená mestskými poslancami a je stanovená na 355 000 eur. „Pozemok je možné v zmysle platného územného plánu mesta Topoľčany využiť na priemyselnú výrobu, skladové hospodárstvo a služby, ktoré svojou činnosťou nadmerne nepoškodzujú životné prostredie,“ uvádza v pokynoch mesto.

Radnica okrem pozemku chce odpredať aj byt. Súčasťou ponuky okrem garsónového bytu č. 49, a spoluvlastníckeho podielu na spoločných častiach a zariadeniach domu je aj spoluvlastnícky podiel na pozemku vo výmere 414 m2. „Minimálna cena, za ktorú sa táto nehnuteľnosť ponúka je stanovená uznesením MsZ v Topoľčanoch na 17 000 eur.“

Návrhy do verejných súťaží je potrebné zaslať na adresu Mestského úradu v Topoľčanoch. Obe ponuky na odpredaj končia 17. augusta o 15.00 hod. Kompletné informácie sú dostupné na webe mesta.

Čítajte aj:

Na topoľčianske kúpalisko si posvietili hygienici: Čo odhalila kontrola?

Mestské kultúrne stredisko zverejnilo výsledok hospodárenia: TAKÚTO stratu dosiahlo

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM