Katarína Jankeje Šport

Majstrovstvá sveta juniorov v Singapure sú v plnom prúde: Do bojov sa zapája aj Andrea Podmaníková

Talentovaná Andrea Podmaníková z Topoľčian sa v týchto dňoch zúčastňuje v exotickom Singapure na Majstrovstvách sveta juniorov. Na 50 m prsia sa prebojovala do semifinále, ako sa jej v ňom darilo?

Ilustračný obrázok k článku Majstrovstvá sveta juniorov v Singapure sú v plnom prúde: Do bojov sa zapája aj Andrea Podmaníková
Zdroj: TASR

Mladá Topoľčianka v týchto dňoch spolu s ďalšími talentovanými slovenskými plavcami bojuje na Majstrovstvách sveta juniorov v Singapure. Podmaníková sa zatiaľ stihla predstaviť v prvej kategórií – 50 metrov prsia.

Svojím skvelým výkonom a časom 32,66 sek. postúpila do semifinále. V ňom sa juniorka nepodarilo prekonať svoj osobný rekord a s časom 32,83 sek. obsadila v kategórií 15. priečku.

Na Andreu čakajú ešte dve disciplíny, vo štvrtok sa pokúsi prebojovať do semifinále na 100 m prsia, a v nedeľu sa predstaví spolu s rovesníčkami na 200 m prsia. V Singapure padol už aj nový slovenský rekord, v disciplíne 100m znak sa oň postarala najmladšia členka výpravy Barbora Tomanová, ktorá vytvorila nový rekord časom 1:05,16 min.

Čítajte aj:

Tereza (17) z Topoľčian má na konte ďalší titul: V Egypte nenašla premožiteľku

Baseballový turnaj v Topoľčanoch na FOTKÁCH: Kto sa stal víťazom Toreros cup 2015?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM