Katarína Jankeje Rôzne

Letné prázdniny sú pred nami: TAKÝTO program si pre deti pripravilo známe Cévečko!

Pred nami sú síce letné prázdniny, no vaše ratolesti nutne sedieť doma nemusia. Centrum voľného času v Topoľčanoch bude fungovať aj počas dní voľna, pre deti si pripravilo pestrý a zaujímavý program.

Ilustračný obrázok k článku Letné prázdniny sú pred nami: TAKÝTO program si pre deti pripravilo známe Cévečko!
Foto: Rastislav Búgel

Centrum voľného času v Topoľčanoch bude vo svojej činnosti pokračovať aj počas školských prázdnin organizovaním letnej činnosti pre žiakov z mesta a okolia. Voľno časové aktivity počas celého dňa budú prebiehať v priestoroch centra na Gagarinovej ulici, určené pre deti zostávajúce v mieste bydliska počas prázdnin.

Cévečko tiež organizuje mestské denné letné tábory pre žiakov od 6 do 15 rokov podľa vopred pripravených programov. Deti sa tak môžu tešiť na tvorivé dielne, športové súťaže a animačné hry, ale i na spoločné výlety na Podhradie, Kulháň, či do Bojníc.

Činnosť počas letných prázdnin budú zabezpečovať pedagogický zamestnanec centra a praktikantky voľného času zo Súkromnej strednej odbornej školy pedagogickej v Topoľčanoch. Detské aktivity v budove centra sa spustia už v stredu 1. júla od 8.00 hod. ráno, denné tábory sú naplánované od pondelka 6. júla. Program centra, ako aj informácie o zahlásení dieťaťa nájdete na webovej stránke Cévečka.

Čítajte aj:

Mamičky a oteckovia, vyberajte pre deti: PREHĽAD letných táborov v našom okolí!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM