Iné športy

Hokejisti vycestovali do Žiliny: Neudržali dvojgólové vedenie

Topoľčianski hokejisti sa predstavili na ľade hokejového klubu zo Žiliny. Na víťazstvo im nestačili ani dva strelené góly.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti vycestovali do Žiliny: Neudržali dvojgólové vedenie
Zdroj: Rastislav Búgel

Po prehre s Humenným (1:4), hladkým víťazstvom nad MHK Dubnica nad Váhom (8:1), víťazstve po nájazdoch v Skalici (3:2 pp a sn) a úspechu proti HK Spišská Nová Ves (6:2) vycestovali hokejisti z HC Topoľčany na ľad ambiciózneho klubu Vlci Žilina.

Počas prvého dejstva sa gólovo nepresadil ani jeden z tímov. Bol to hráč Topoľčian, ktorý otváral skóre v 22. minúte (Varga). O sedem minút neskôr sa presadil aj druhým presným zásahom a posielal hostí do dvojgólového vedenia. Onedlho sa presadili aj domáci. Na rozdiel jediného gólu znížil Koyš. „Vyrovnávajúci gól pridal v 36. minúte Tomáš Urban, no a obrat dokonal v 48. minúte František Skladaný – 3:2," informuje klub Vlci Žilina.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

V stredajšom zápase 7. kola SHL vyhrali žilinskí „Vlci“ nad HC Topoľčany 3:2.

Vlci Žilina – HC Topoľčany 3:2 (0:0, 2:2, 1:0)

Góly: 33. Koyš (Jurčík), 36. Urban (Petráš, Mikula), 48. Skladaný (Grebenčšhikov, Jakubík) – 22. Varga, 29. Varga (Jurák, Danišovský).

Rozhodovali: vylúčení: 4:10, navyše: Hlinka (Topoľčany) 10 minút za vrazenia na mantinel, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:1

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM