Katarína Jankeje Šport

Hokejisti po zápase „18“ s plným počtom bodov: Rozhodli góly v oslabení!

Cez víkend pokračovala prvá liga svojím 14. kolom. Naši hokejisti tentokrát privítali doma slovenskú reprezentáciu do 18 rokov. Cennú výhru Topoľčian zabezpečili presné strely v oslabení.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti po zápase „18“ s plným počtom bodov: Rozhodli góly v oslabení!
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Domácim sa podarilo otvoriť skóre v 16. minúte hracieho času, kedy Záhorský využil ponúknutú šancu v presilovej hre. Do prestávky mali oba tímy ešte niekoľko streleckých šancí, žiadna z nich však za bránku neprešla. Druhá tretina bola na oboch stranách pomerne vyrovnaná, za „18“ dorovnal na 1:1 Hecl v 21. minúte. Hostia nečakali na našu odpoveď dlho, už o dve minúty Kutnanský využil zaváhanie súpera a v oslabení zvýšil na 2:1.

V poslednej časti hry sa situácia opakovala, aj napriek nevýhode menšieho počtu hráčov za Žochárov prekonal brankára hostí Káčer a upravil skóre na 3:1. Dlho očakávanú výhru Topoľčancov finálne potvrdil gól z hokejky Bosáka, domáci tak zaslúžene zvíťazili 4:1. Zisk troch bodov posunul našich hokejistov na 8. miesto v priebežnom hodnotení. Základná časť bude pokračovať zápasmi 15. kola. Topoľčany si v nedeľu zahrajú na ľade Bardejova, ktorý momentálne figuruje na 3. mieste v tabuľke.

HC TOPOĽČANY – SR „18“ 4:1 (1:0, 1:1, 2:0)

Góly: 16. Záhorský (Žitňanský, Chromý), 23. Kutňanský (Káčer), 49. Káčer (Chromý), 51. Bosák (Košecký, Záborský) – 21. Hecl

Foto: ilustračné

Video: Anton Kondrla

Topoľčany - SR 18 hokej
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM