Katarína Jankeje Rôzne

FOTOREPORT z letného kúpaliska: Topoľčanci si užívajú tropické teplá vo veľkom!

Obľúbené topoľčianske kúpalisko počas posledných horúcich dní naozaj praská vo švíkoch. Boli sme sa pozrieť, ako to tam vyzerá a vyspovedali sme návštevníkov s otázkami na tohtoročnú sezónu.

Ilustračný obrázok k článku FOTOREPORT z letného kúpaliska: Topoľčanci si užívajú tropické teplá vo veľkom!
Zdroj: Dnes24.sk

Teplé dni trávi množstvo obyvateľov Topoľčian relaxom na letnom kúpalisku. Neodradil ich ani dlhý rad pri vstupnom vchode, ani viditeľné obsadenie bazénov a lehátok.

Na kúpalisko prichádzajú aj z iných miest

Sme z Partizánskeho, chceli sme s manželom vyskúšať konečne nové prostredie. Je to fajn, príjemný personál, musím pochváliť viackrát menené smetné koše zamestnancami. Jediné, čo mi vadí je malý výber zdravších jedál,“ povedala nám pani Jarmila (34).

Zo zvýšeného vstupného a zmeny otváracích hodín bola nemilo prekvapená pani Táňa (31): „Túto sezónu sme tu prvýkrát, no zaskočili ma tie sumy. Keď sme chcete prísť s manželom, dvoma deťmi nie je to práve najlacnejšie. Dokonca sme prišli po 10.00 hodine, no museli sme čakať, kým otvoria. Neviem, komu takýto čas vyhovuje, no mamičkám s deťmi isto nie.“

Nové parkovisko či ďalší bazén

Ďalšia mladá rodinka si síce služby na kúpalisku pochvaľovala, no problém jej členom narobilo parkovanie. “Chceli sme zaparkovať, čo najbližšie, pretože s dvoma malými deťmi je tých potrebných vecí požehnane. No miesto sme nenašli, museli sme teda zaparkovať o pekný kus ďalej, mohlo by sa tu vybudovať poriadne parkovisko,“ prezradila nám mladá mamička.

Požiadavkou, ktorá sa opakuje viackrát každý rok je ďalší veľký bazén pre dospelých. „V takýchto dňoch sa to v bazéne nedá, toľko tam je ľudí. Jasné, že v lete bude asi všade veľká tlačenica, ale niečo by sa s tým už konečne mohlo urobiť,“ dodala dôchodkyňa.

Zdá sa však, že ideálnemu počasiu na kúpanie je aspoň na chvíľu koniec, meteorológovia totiž vydali výstrahu pred búrkami, dokonca nám hrozia i krúpy. Viac sa dočítate v článku: V Topoľčanoch očakávajte veľmi nepríjemné počasie: Búrky, lejaky a krupobitie!

Čítajte aj:

Letné kúpalisko so zmenami: TOĽKOTO zacvakáme za lístky po novom!

Topoľčianske kúpalisko cez víkend praskalo vo švíkoch: Padne rekord v návštevnosti?

Tropické horúčavy útočia: AKO proti nim bojujú Topoľčanci?

Topoľčianske kúpalisko počas horúčav
20
Galéria
Topoľčianske kúpalisko počas horúčav
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM