Rôzne

Čo robiť počas voľných dní v Topoľčanoch? Skvelé TIPY na akcie priamo v meste

Sviatok aj víkendové dni v Topoľčanoch ponúknu zaujímavé podujatia. Pozrite si prehľad akcií až do nedele.

Ilustračný obrázok k článku Čo robiť počas voľných dní v Topoľčanoch? Skvelé TIPY na akcie priamo v meste
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Vstupenka do raja – film

15. a 16. september o 19.00

Láka aj miestne kino: George Clooney a Julia Roberts sa v úlohách ex-manželov opäť stretávajú na veľkom plátne. Čaká ich spoločná misia, ktorá má zabrániť ich zamilovanej dcére, aby urobila rovnakú chybu, ktorej sa kedysi sami dopustili."

Vstupné: 6 eur

Bohuš Kubinský: Bod zlomu

16. september o 18.00

Nástupište 1–12 láka na otvorenie výstavy Bohuš Kubinský: Bod zlomu. Kurátorom je Michal Kučerák. „Bohuš Kubinsky sa vo svojej tvorbe venuje predovšetkým sochárstvu a site-specific inštaláciám. Pôsobí ako docent na Fakulte architektúry a dizajnu STU v Bratislave. Ako pedagóg a autor skúma vzťah výtvarného diela a architektúry. Mladšia generácia sa mala možnosť stretnúť s výsledkami jeho práce napríklad na hudobnom festivale Grape, festivale Biela Noc či s projektom CACHE v roku 2017 u nás na Nástupišti 1–12 spolu s autorkou Monika Kubinská,“ prezradili organizátori.

Topoľčiansky nočný beh

16. september od 20.00

Topoľčiansky nočný beh – Memoriál Mareka Barányiho napíše svoj 7 ročník. „Nadšenci z Informačného centra mladých v Topoľčanoch pre Vás pripravili atraktívny beh nočným mestom. Zažite neopakovateľnú atmosféru spoločne so svojimi priateľmi,“ informujú organizátori.

V tomto roku si pre účastníkov pripravili aj kategóriu Nordic walking. Trať má dĺžku 7 560 m pre všetky vekové kategórie.

Prečítajte si tiež

Bejbyblšáčik

17. september od 14.00 do 16.00

„Príďte sa 17.09. pozrieť na handmade tvorcov do OC Juh Topoľčany na 1. poschodie. Pre mamičky bude k dispozícii hernička MC Sloník,“ lákajú organizátori.

Dragon Ball Super: Super Hero – film

17. september o 19.00

V najnovšom anime filme, ktorý sa odohráva počas série Dragon Ball Super, hlavní hrdinovia budú musieť čeliť novej hrozbe. Son Goku porazil v minulosti Red Ribbon armádu, avšak niekto sa ju znova snaží vzkriesiť. Vytvorili preto dokonalých androidov Gamma 1 a Gamma 2, ktorí si hovoria „Super hrdinovia“ a začnú útočiť nielen na Piccola, ale aj Gokuovho syna Son Gohana… Aká je ich pravá úloha? Dokážu ich naši hrdinovia zastaviť?

Vstupné: 6 eur

MAX FEST 4

17. september od 17.30

Dom kultúry v Topoľčanoch bude dejiskom 4. vydania MAX FEST-u. Vstupné je vo výške 5 eur. O zábavu sa postarajú hudobné zoskupenia Jediná možnosť, True Reason, MR. DYNABOOM a RATM.

Slovo – film

18. september o 19.00

Dobový film režisérky Beaty Parkanovej sleduje príbeh dvoch manželov, ktorí si navzájom dali slovo, že budú stáť pri sebe v dobrom aj v zlom. Okolie aj ťažké časy v Česko-Slovensku na konci 60. rokov minulého storočia ich však vystavujú náročným skúškam. Slovo je film o nenápadnej sile lásky dvoch rozdielnych manželov, ktorí sa navzájom pevne držia a chránia. V hlavných úlohách excelujú Martin Finger a Gabriela Mikulková.

Vstupné: 6 eur

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM