Tlačové správy

Bankové služby sú v Topoľčanoch ešte dostupnejšie

Ísť do banky osobne? Alebo radšej využívať bankové služby cez internet či cez mobil? Aj keď je to individuálne, pri dôležitých finančných rozhodnutiach si väčšina ľudí rada vypočuje odporúčania odborníkov.

Ilustračný obrázok k článku Bankové služby sú v Topoľčanoch ešte dostupnejšie
Zdroj: Dnes24.sk

A tak tí, čo potrebujú pomoc napríklad s úverom či s výhodnou investíciou, neváhajú sa prísť poradiť do banky. Najviac pobočiek a bankomatov na Slovensku má Slovenská sporiteľňa. Sú takmer v každom väčšom meste či obci na Slovensku.

Od 4. apríla majú možnosť využívať finančné služby najväčšej banky na Slovensku aj obyvatelia Topoľčian a blízkeho okolia ešte komfortnejšie ako doposiaľ. Banka otvorila novú pobočku na sídlisku JUH, na ulici Martina Benku. Má výhodnú polohu, nachádza sa v blízkosti veľkých obchodov, neďaleko zastávok mestskej dopravy.

„Moderný interiér je prispôsobený požiadavkám klientov, preto verím, že sa u nás budú cítiť príjemne a prejaví sa to na ich spokojnosti s našimi službami. Chcela by som zdôrazniť, že otvorené budeme mať každý pracovný deň od 10.00 až do 18.00 hodiny,“ uviedla pri slávnostnom otvorení Veronika Bajzíková, riaditeľka novej pobočky.

„Dobrá dostupnosť, príjemné prostredie, všetky bankové služby pod jednou strechou – to sú pravidlá, ktorými sa riadime pri úpravách našej pobočkovej aj bankomatovej siete. Chceme, aby sme boli ľuďom nablízku všade tam, kde sa často zdržujú a naše služby potrebujú najviac – v obchodných centrách, na sídliskách, vo frekventovaných turistických lokalitách, na železničných staniciach, v zdravotníckych zariadeniach,“ dodal Pavel Havran, oblastný riaditeľ Slovenskej sporiteľne.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM