Správy

V uliciach Šale pribudla vianočná výzdoba: Svetlá a stromček rozsvieti Mikuláš, FOTO

Najkrajšie sviatky sa blížia a s prípravami nezaháľa ani mesto Šaľa. Prechádzky ulicami spríjemní vianočná výzdoba.

Ilustračný obrázok k článku V uliciach Šale pribudla vianočná výzdoba: Svetlá a stromček rozsvieti Mikuláš,  FOTO
7
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa

V utorok 24. novembra boli pred Mestským úradom v Šali a v Pribinovom parku vo Veči osadené vianočné stromčeky. „Stromčeky sa rozhodli mestu darovať obyvatelia. Každoročne sa vianočný stromček nachádza aj pred Kultúrnym domov v Šali, ale z dôvodu jeho rekonštrukcie, tu tento rok stromček nebude stáť," informovalo vtedy mesto Šaľa.

Aktuálne ulice mesta skrášľuje aj vianočná výzdoba. „Tento rok ju tvorí brána so snehuliakom, ktorá sa nachádza spolu so sobíkmi pri Mestskom úrade v Šali. Pri hviezdnej bráne sa obyvatelia môžu odfotiť na začiatku záchytného parkoviska na Hlavnej ulici a bránu s názvom Veselé Vianoce nájdu o kúsok ďalej na začiatku pešej zóny," píše na svojom webe radnica.

Pokiaľ vám chýbajú farebné svetielka, nečudujte sa. Vianočná výzdoba bude spolu so stromčekmi rozsvietená v piatok 4. decembra o 16.30 hodine.

„V tomto čase bude po pešej zóne chodiť aj Mikuláš, ktorý by mal vianočné ozdoby a stromček rozsvietiť spolu s primátorom Šale Jozefom Belickým," dodáva vedenie mesta Šaľa.

Radnica však pridala aj jedno upozornenie: „Zároveň by sme chceli požiadať všetkých obyvateľov aj s detičkami, aby si nesadali na sobov so saňami, ktorí sa nachádzajú pri Mestskom úrade v Šali. Pevne veríme, že vianočná výzdoba aj tento rok poteší všetkých Šaľanov a návštevníkov mesta. Tešíme sa na Vaše fotografie, s ktorými sa nám môžete pochváliť."

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

V uliciach Šale pribudla vianočná výzdoba
7
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM