Peter Štrbo Od Vás

V sobotu Tae-bo a Zumba pre Adamka

V sobotu sa bude pomáhať. Fitnescentrum Fit Sport Centre Adja organizuje svoju prvú benefičnú akciu na pomoc Adamkovi (3), ktorý statočne bojuje s hypotonicko–ataktickým syndrómom. Mestskú športovú halu ovládne Tae-Bo a Zumba. Precvičovať príde aj Fr

Bližšie informácie sme zisťovali od jednej z organizátoriek tejto benefície Moniky Betákovej-Baranovej.

Čo Vás viedlo k usporiadaniu benefičného športového popoludnia?

Človek by nemal len prijímať, ale aj dávať. Určite by som nevedela túto akciu zrealizovať sama. Inštruktorky zumby nášho fitnescentra ma s radosťou podporili a tak isto aj sponzori tejto akcie, za čo im všetkým ďakujem.

Ako ste sa dostali práve k Adamkovi? // Adamkova pani učiteľka z materskej školy sa dopočula o našej plánovanej akcii a kontaktovala nás. Navštívili sme veľa ľudí, ktorí finančnú pomoc potrebujú, ale usúdili sme, že Adamko ju potrebuje najviac. Adamko má v blízkom čase podstúpiť liečenie v Piešťanoch, ktoré je finančne dosť nákladné. //

Pomohlo Vám v hľadaní aj mesto Šaľa? Alebo ste hľadali sami?

Oslovili sme aj mesto a popri tom sme hľadali aj sami. ** Na čo sa môžu návštevníci podujatia tešiť?**

Návštevníci sa môžu tešiť na Dance Tae-bo, ktoré bude precvičovať známy Fredy Ayisi, zumbu bude precvičovať, tak isto známy, Kubánec žijúci na Slovensku Elier Ramos. Predvedú sa aj naše zumba inštruktorky Niki, Barbora, Bea, Erika a Kika. V rámci spestrenia programu bude prebiehať individuálna komunikácia so špecialistom na zdravú výživu (potraviny s nízkym glykemickým indexom). Nadšenci zumby a športového oblečenia sa môžu tešiť na módnu prehliadku, poprípade si budú môcť zakúpiť zumba oblečenie.

Mali Fredy Ayisi a Elier Ramos nejaké špeciálne požiadavky?

Mali len jednu, no žiadne iné špeciálne požiadavky nemali. Chceli si priniesť so sebou aj svoje tanečnice, pravdaže sme im radi vyhoveli.

Táto charitatívna udalosť sa bude konať 26.3, čiže už túto sobotu v Mestskej športovej hale v Šali so začiatkom o 13:00.

Čo je hypotonicko- ataktický syndróm?

Klasicky sa prejavuje takým spôsobom, že vývoj dieťaťa je spomalený. Niekedy sa môže rodičom zdať, že sa dieťa nevyvíja vôbec. Liečenie však zaberá, resp. vo väčšine prípadov je úspešné.

Program a bližšie informácie o podujatí nájdete v pripojenom plagáte a v udalostiach.

Veronica Mondočková

TAE-boPlagat
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM