Správy

TIP na darček pre všetkých lokálpatriotov: Pozrite si Šaľu a okolie z neba!

Milujete naše mesto a okolie? V tom prípade by vašej pozornosti nemala uniknúť najnovšia publikácia, ktorá prináša nádherné letecké zábery.

Ilustračný obrázok k článku TIP na darček pre všetkých lokálpatriotov: Pozrite si Šaľu a okolie z neba!
3
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa

Hľadáte darček pre svojho blízkeho? Do predaja sa dostala nová kniha o Šali.

„Krásy nášho mesta a okolia zachytáva nová pútavá kniha Šaľa a okolie z neba," informuje mesto Šaľa.

Kniha s názvom „Šaľa a okolie z neba“ ponúka viac ako 100 leteckých fotografií nášho regiónu.

Navyše, je napísaná dvojjazyčne (slovensky a anglicky) a tak sa môže stať zaujímavým darčekom aj pre vašich známych zo zahraničia.

„Kniha zachytáva fotografie mohutného Váhu, polí, mesta Šaľa a okolitých obcí, ktoré sú odfotené z neba. Úvod knižky je zameraný na naše mesto, obsahuje rôzne zaujímavé informácie z histórie i zo súčasnosti obohatené fotografiami šalianskych pamätihodností. Na ďalších stránkach knihy sa nachádzajú nádherné fotografie s krátkymi popismi, či informáciami budov, areálov a podobne," dodáva radnica.

Prečítajte si tiež

Okrem Šale nájdeme v knihe aj ďalšie obce okresu: Diakovce, Tešedíkovo, Žihárec, Vlčany, Neded, Selice a Trnovec nad Váhom, Močenok, Horná Kráľová, Hájske, Dlhá nad Váhom a Kráľová nad Váhom.

„Svoje miesto v knižke našla i najväčšia spoločnosť v okolí Duslo, a.s. i ďalšie väčšie spoločnosti s bohatou históriou, ktoré prinášajú stránky s rôznymi zaujímavými informáciami a fotografiami," informuje vedenie mesta.

Pokiaľ vás knižka zaujala, môžete si ju zakúpiť v pokladni klientskeho centra na Mestskom úrade v Šali. Cena knihy je 24,99 eur.

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie zaujímavé čítanie

Nová kniha Šaľa a okolie z neba
3
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM