Správy

STOP stánkarom a hrdinovia zo Šale: TOP 5 článkov roku 2021, ktoré vás zaujali najviac

Za sebou máme ďalší rok a tak nastal čas bilancovať. Na ktoré správy naši čitatelia klikali najčastejšie?

Ilustračný obrázok k článku STOP stánkarom a hrdinovia zo Šale: TOP 5 článkov roku 2021, ktoré vás zaujali najviac
Zdroj: JYSK Česká republika a Slovensko , Mesto Šaľa

Rok 2021 je minulosťou. Pozreli sme sa preto, aké články vás zaujali na našom webe najviac.

Uplynulý rok vo veľkej miere poznačila pandémia. Niet sa preto čomu čudovať, že aj články týkajúce sa opatrení, testovania a pandemických tém ovplyvnili aj náš rebríček TOP 5 článkov, na ktoré ste klikali najčastejšie.

Z nášho prehľadu sme sa rozhodli vynechať krimi správy. V tomto prípade vás však najviac zaujala informácia o prepadnutí majiteľov reštaurácie troma ozbrojenými mužmi.

1. Tri dni testovania

Úvod roku 2021 sa niesol v znamení antigénového testovania. To sa nevyhlo ani nášmu mestu. Koncom januára bolo v Šali otvorených 10 odberných miest a vo Veči 6 odberných miest. Za tri dni vtedy otestovali 7 824 ľudí a vás zaujímalo, koľko z nich uvidelo pozitívny výsledok.

2. Vyhnali stánkarov

V roku 2021 sme si tradičné vianočné trhy neužili. Mesto ich pre platné opatrenia nezorganizovalo. Aj napriek tomu to vyzeralo, že si vychutnáme obľúbené dobroty. Svoje stánky rozložili traja predajcovia. Netešili sme sa dlho. Všetko zmaril anonymný podnet a hygienici z RÚVZ v Nitre predaj zakázali.

3. Hrdinovia na správnom mieste

V šalianskej predajni došlo k poriadne dramatickým udalostiam. Jeden zo zákazníkov prestal dýchať a zamestnanci okamžite reagovali. Privolali záchrannú zdravotnú službu a podľa inštrukcií po telefóne začali s masážou srdca. Krásny príbeh hrdinstva zo Šale katapultoval náš článok na tretiu priečku v čítanosti.

4. Ruch na kúpalisku

Šalianske kúpalisko je dlhoročnou témou. Niet sa preto čomu čudovať, že správa o pracovnom ruchu v jeho priestoroch vás zaujala. Úlohou pracovníkov bolo vyčistiť schátraný areál. Ako informovalo mesto Šaľa, cieľom celej akcie bolo umožniť potenciálnemu investorovi šalianskeho kúpaliska detailnejšie spoznať dispozičné možnosti areálu.

5. Najobľúbenejší primátor

Koncom októbra sme sa rozhodli osloviť obyvateľov mesta. Hľadali sme najobľúbenejšieho primátora v histórii Šale. V našom meste ich doposiaľ pracovalo päť. Veľké hlasovanie napokon ovládol Martin Alföldi, ktorý získal 42.8% vašich hlasov. Ako dopadol Jozef Belický?

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM