Veronika Zeiselová Šport

Šalianky rozhodli o najsexi futbalistovi a tu je jeho reakcia: Idol báb cez deň futbalistom, v noci DJom!

Najväčšie sympatie mladých Šalianok si v našej ankete o najsexi hráča futbalu vyslúžil 28-ročný Zoltán Modrocký. Zaujímali nás pocity víťaza po tom, ako získal titul idolu žien, ale aj to, ako sa o seba stará. Prečítajte si rozhovor!

Ilustračný obrázok k článku Šalianky rozhodli o najsexi futbalistovi a tu je jeho reakcia: Idol báb cez deň futbalistom, v noci DJom!
Foto: Veronika Zeiselová / Zdroj: Dnes24.sk

S otázkou „Kto je najkrajší šaliansky futbalista a prečo“ sme oslovili niekoľko mladých obyvateliek nášho mesta. Voľba a argumenty hovorili jasne za futbalistu Zoliho, ktorý momentálne kope za tím TJ Termál Diakovce. Celý rebríček fešných futbalistov si môžete pozrieť v článku Baby v našom meste rozhodli: Poznáme najsexi futbalistu zo Šale!. Zoliho sme výhrou v našej ankete mierne zaskočili, ale určite aj potešili. Prečítajte si rozhovor s ním.

Aký je to pocit byť zvolený za najsexi futbalistu?
Mňa osobne to prekvapilo, keďže som ani nevedel, že sa o niečom takomto hlasuje resp. bude hlasovať. Ani neviem kto a ako hlasovali, ale tak nemám z toho zlý pocit. Reagovalo na to dosť veľa ľudí a mňa to aj pobavilo.

Svojmu vonkajšiemu vzhľadu venuješ nejakú zvláštnu starostlivosť?
Na manikúru nechodím. :-) Celý život športujem, čo znamená, že fakt od malička sa venujem futbalu, čo je u mňa prvoradé a k tomu patria aj tréningy. U mňa je dôležité, aby som sa fyzicky udržiaval, keďže ponocujem každý víkend, čiže posilka to istí týždenne minimálne 3 – 4 krát. Pritom sú ešte aj iné športy, ktoré ma zaujímajú a ktorým sa venujem. Napríklad zimné športy ako lyžovanie, hokej a veľa ďalších.

Ako dlho sa venuješ futbalu?
Futbal, ako som už spomínal, hrávam od malička! Už od prípravky do dnes. Aj keď boli nejaké menšie prestávky, ale to len kvôli zraneniam, čo je v podstate u každého futbalistu, športovca normálne.

Momentálne v Šali už nebývaš, ale predtým ste tu dlhé roky bývali. Hral si niekedy futbal aj za šalianske mužstvo?
V apríli sme sa odsťahovali do pohodlnejšieho domčeku. V Šali som býval od narodenia, čiže viac ako 28 rokov a od Šale nie som ani ďaleko a momentálne hrávam za mužstvo Diakoviec, tak týždenne minimálne dvakrát som tu. Čo sa týka iných klubov, hosťovačky boli a dúfam, že aj budú. Presne rok neviem, ale v Horných Salibách som bol 2 sezóny, potom príprava a hneď ďalšia moja destinácia bola 5. liga v Tvrdošovciach, kde som bol 1,5 sezóny. Odtiaľ som namieril naspäť do Diakoviec, ale len na krátku dobu. Ďalšia moja hosťovačka bola v 5. ligovej Hornej Kráľovej, kde som sa bohužiaľ zranil na dlhšiu dobu. Ale koleno už viac-menej poslúcha a ide sa ďalej v domácom klube TJ Diakoviec.

Okrem futbalu máš aj nejakú nešportovú prácu? Čomu sa venuješ vo voľnom čase?
Dnes každý človek musí pracovať. Bohužiaľ, je taká doba, ale ja si môžem povedať, že robím to, čo ma baví a zarábam si tým, čím si aj chcem zarábať do budúcna. A je to DJing, ktorý tak isto robím už dlhé roky! Baví ma to, baví ma zabávať ľudí a kým mi to aj prináša potešenie, tak sa tomu neprestanem venovať.

Aké máš plány do budúcnosti?
Plány? Tak dnes sa ťažko plánuje, ale chcel by som naďalej pokračovať v tom, čo robím. Ostatné veci moc neplánujem dopredu. Ak všetko pôjde tak, ako má, nebudem sa sťažovať.

Foto: Artemis Photography

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM