Samospráva

Pokračujú v prideľovaní parkovacích miest: V niektorých prípadoch rozhodne losovanie

Radnica počas týchto dní realizovala vyznačovanie nových parkovacích miest vo Veči.

Ilustračný obrázok k článku Pokračujú  v prideľovaní parkovacích miest: V niektorých prípadoch rozhodne losovanie
Zdroj: Mesto Šaľa

"Žiadateľom sú pridelené nové parkovacie miesta podľa nových pravidiel po vyhradení parkovacích miest v zmysle cestného zákona, to znamená vodorovným a zvislým dopravným značením. Parkovacie miesta boli už pridelené na Ul. Hollého pred blokmi 1846 a 1847, na Nitrianskej ulici, pričom sa pokračuje s prideľovaním na Narcisovej ulici, informuje mesto na svojom webe.

Ako dodala radnica, kontaktovať budú len tých žiadateľov, ktorým bolo pridelené parkovacie miesto.

„Týmto občanom platí ich parkovacie miesto odo dňa, kedy im bol odovzdaný parkovací preukaz, na základe ktorého sú občania oprávnení na vyhradených parkovacích miestach parkovať,“ informuje mesto Šaľa.

Pridelili vám parkovacie miesto? Nezabúdajte, že parkovací preukaz musíte mať umiestnený v aute na viditeľnom mieste. V opačnom prípade vás môže sankcionovať mestská polícia.

Pokiaľ sa na vás nedostalo a parkovacie miesto vám nebolo pridelené, nezúfajte. Ako informovalo mesto Šaľa prostredníctvom svojho webu, budete evidovaní aj naďalej v poradovníku. Parkovacie miesto sa vám pridelí po jeho uvoľnení.

„Prideľovanie parkovacích miest sa realizuje v poradí, v akom si žiadatelia podávali žiadosti o parkovacie miesta v jednotlivých lokalitách. Pri zhode dátumu podania žiadosti, v prípade, že už nie sú voľné parkovacie miesta pre všetkých žiadateľov, ktorí si podali žiadosť v ten istý deň, určuje mesto poradie losovaním,“ dodáva radnica mesta Šaľa.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM